Skip to main content

Temperatură variabilă a agentului frigorific

Cea mai mare inovaţie de la compresorul inverter încoace

După succesul compresorului inverter, continuăm să fim în fruntea industriei HVAC-R în privinţa eficienţei energetice, graţie tehnologiei de temperatură variabilă a agentului frigorific. Concepută pentru sistemele VRV şi Sky Air, temperatura variabilă a agentului frigorific reglează continuu atât viteza compresorului inverterului, cât şi temperatura agentului frigorific în ciclurile de răcire şi încălzire, permiţând sistemelor noastre să asigure capacitatea necesară încărcării termice a clădirii cu cele mai înalte niveluri de eficienţă sezonieră, în orice moment.

 

 

 

Temperatura variabilă a agentului frigorific-principalele beneficii

  • Eficienţa sezonieră cu 28% mai mare
  • Primul sistem de control cu compensarea condiţiilor meteo de pe piaţă
  • Previne curenţii reci cu temperaturi de refulare mai ridicate pentru a garanta satisfacţia şi confortul clienţilor

Cum funcţionează?

Temperatura variabilă a agentului frigorific ajustează automat sistemul, în conformitate cu cerinţele individuale impuse de clădire și de climă, reducând astfel, în mod semnificativ, costurile cu energia și îmbunătăţind confortul. Pentru a atinge cele mai înalte niveluri ale eficienței sezoniere, capacitatea sistemului este controlată prin compresorul inverterului și prin modificarea temperaturii de evaporare (Te) și a temperaturii de condensare (Tc) a agentului frigorific.

Tehnologie dovedită

Pentru a măsura succesul temperaturii variabile a agentului frigorific am realizat un studiu care a comparat performanţa VRV IV (cu temperatură variabilă a agentului frigorific) cu VRV III (fără temperatură variabilă a agentului frigorific). Rezultatele studiului arată că VRV IV a fost mult mai eficient decât VRV III, primul consumând în timpul răcirii cu până la 60% mai puţină energie, în timp ce economiile medii de energie în timpul încălzirii au fost de 20%.

Află mai multe detalii despre produsele noastre cu temperatura variabilă a agentului frigorific:

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe