Skip to main content

VRV răcit cu apă

Prin utilizarea apei ca sursă de căldură, VRV răcit cu apă atinge un potenţial maxim de recuperare a căldurii şi este ideal pentru clădirile înalte.

bg-image

Funcţionare geotermală

Micşorează în mod semnificativ emisiile de CO2 şi profită de energia regenerabilă stocată în pământ. VRV răcit cu apă utilizează energia geotermică pentru a încălzi şi răci clădirile, ceea ce il face un sistem  ideal pentru certificarea BREAAM. Temperatura scoarţei terestre rămâne stabilă pe tot parcursul anului, deci VRV răcit cu apă este o soluţie fiabilă pentru zonele cu condiţii meteorologice extreme.

Recuperare căldurii în două trepte

Cu un sistem răcit cu apă obţii un potenţial maxim de recuperare a căldurii, deoarece toate sistemele sunt interconectate cu o singură buclă de apă.

bg-image

Invizibil din stradă

Proiectat pentru instalații interioare, sistemul dvs. VRV răcit cu apă se integrează perfect în arhitectura dvs. și este invizibil din stradă. Această unitate este cea mai ușoară de pe piață și este ideală pentru stivuire, economisind spațiu. Ideală pentru utilizarea în configurație etaj-etaj, permițând utilizarea unor cantități mai scăzute de agent frigorific, respectând cerințele standardului EN 378.

Daikin | VRV răcit cu apă cu principiul zero disipare de căldură

Spațiu minim necesar pentru camere tehnice

Cele mai compacte unități de pe piață vin cu principiul zero disipare de căldură, care elimină nevoia de ventilare sau răcire din camera tehnică. Dimensiunea camerei se poate reduce, nefiind necesare alte surse suplimentare de răcire, oferind flexibilitate maximă pentru amplasarea camerei tehnice.

Soluție HVAC completă pentru clădiri

Deși par discrete, unitățile din seria VRV IV W+ se remarcă prin beneficiile pe care le livrează.
Se pot conecta ușor la o selecție de unități interioare moderne, cutii hidro de apă caldă, perdele de aer Biddle și unități de ventilare, seria VRV IV W+ fiind o soluție completă pentru clădiri. Aceasta va crea climatul interior perfect de confort datorită funcțiilor Daikin VRV IV, precum temperatura variabilă a agentului frigorific.

Invizibil din stradă

Cu cea mai mică amprentă la sol şi proiectat pentru instalări interioare, VRV răcit cu apă se integrează perfect în arhitectura casei tale şi este nedetectabil în stradă. Această unitate este cea mai uşoară disponibilă pe piaţă şi este ideală pentru stivuire, ceea ce sporeşte capacitatea de economisire a spaţiului.

bg-image

Cazul Van der Valk

Aflați mai multe informații despre modul în care am dezvoltat și integrat un sistem care să satisfacă cerințele fiecărui spațiu din hotelul Van der Valk și care să reducă impactul total asupra mediului.

  bg-image

  Cazul C&A

  Aflai cum sistemul VRV răcit cu apă a furnizat aer condiționat, apă caldă și ventilare cu eficiență energetică pentru magazinele de retail de modă, C&A.

   bg-image

   Cazul Arsenale di Venezia

   Odată puterea centrală navală a Veneției, Arsenale di Venezia este un punct de reper cultural, acoperind 15% din oraș. Aflați cum sistemul răcit cu apă utilizează laguna venețiană pentru a ajuta aceste clădiri istorice să obțină o eficiență energetică ridicată, fără a distruge arhitectura existentă.

   Sistemul instalat:

   • 8 unități VRV exterioare răcite cu apă
   • 22 de unități de plafon necarcasate
   • 9 unități pardoseală ascunse
   • 1 unitate VAM (ventilare)
   • 2 cutii hidro de temperatură scăzută pentru încălzire prin pardoseală
   • Intelligent Touch Controller

   Aflați mai multe

   Află mai multe detalii

   Ai nevoie de suport?

   Vrei să iei legătura cu noi?

   Află mai multe detalii

   Ai nevoie de suport?

   Vrei să iei legătura cu noi?

   Află mai multe detalii

   Ai nevoie de suport?

   Vrei să iei legătura cu noi?

   Vrei să iei legătura cu noi?

   Citeşte blog-ul nostru

   Inspiră-te din referințe