VRV răcit cu apă

VRV răcit cu apă

Prin utilizarea apei ca sursă de căldură, VRV răcit cu apă atinge un potenţial maxim de recuperare a căldurii şi este ideal pentru clădirile înalte.

geothermal-watercooled.jpg

Funcţionare geotermală

Micşorează în mod semnificativ emisiile de CO2 şi profită de energia regenerabilă stocată în pământ. VRV răcit cu apă utilizează energia geotermică pentru a încălzi şi răci clădirile, ceea ce il face un sistem  ideal pentru certificarea BREAAM. Temperatura scoarţei terestre rămâne stabilă pe tot parcursul anului, deci VRV răcit cu apă este o soluţie fiabilă pentru zonele cu condiţii meteorologice extreme.

Invizibil din stradă

Cu cea mai mică amprentă la sol şi proiectat pentru instalări interioare, VRV răcit cu apă se integrează perfect în arhitectura casei tale şi este nedetectabil în stradă. Această unitate este cea mai uşoară disponibilă pe piaţă şi este ideală pentru stivuire, ceea ce sporeşte capacitatea de economisire a spaţiului.

Invizibil din stradă
HeatRecoveryStages_RO.jpg

Recuperare căldurii în două trepte

Cu un sistem răcit cu apă obţii un potenţial maxim de recuperare a căldurii, deoarece toate sistemele sunt interconectate cu o singură buclă de apă.