Certifying your green building

Certificarea clădirilor verzi

Lider în domeniu HVAC-R, Daikin este cel mai bun partener pentru proiectele tale de construcţie ecologică.

Importanţa clădirilor verzi

Soluţiile de construcţie eficiente din punct de vedere energetic pot părea mai costisitoare la început, însă reprezintă o opţiune durabilă, prin care economiseşti bani pe termen lung. Investing într-o soluţie ecologică diminuezi costurile operaţionale şi profiţi de resursele de energie regenerabile. Ţine pasul cu legislaţia şi creşte valoarea pe piaţă a clădirii tale!

Ce înseamnă BREEAM, LEED și WELL?

BREEAM, LEED și WELL sunt primele trei cele mai utilizate sisteme de evaluare a clădirilor din lume. Acestea ajută proprietarii de clădiri, arhitecții și proiectanții să aleagă soluții sustenabile, care sunt economice și viabile pe termen lung.

Cum funcționează?

Utilizând evaluatori independenți și licențiați, acestea evaluează eficiența energetică și utilizarea apei, sănătatea și bunăstarea, poluarea, transportul, materialele, deșeurile, ecologia și procesele de gestionare și acordă clădirilor un calificativ bazat pe aceste evaluări științifice, în funcție de punctajul obținut.

Prin crearea acestor ținte înaintea cerințelor organelor de reglementare, BREEAM încurajează sustenabilitatea și inovația mai extinse.

Partenerul tău verde

Partenerul tău verde

Echipa noastră de profesioniști acreditaţi (APs) este gata să te ghideze în alegerea echipamentului potrivit pentru a-ți atinge obiectivele în domeniul construcţiei ecologice şi a te încadra în buget. Fie că este vorba de certificare BREEAM sau LEED, de proiectare sustenabilă sau de punere în funcţiune, Daikin îți este alături pas cu pas pentru a te ajuta să maximizezi programul casa verde.

Fișă de evaluare BREEAM/LEED de la Daikin

Create de echipa de experți, fișa de evaluare BREEAM și LEED îți oferă sfaturi și asistență pentru a crește punctajul clădirii utilizând tehnologia pompelor de căldură Daikin.

Utilizând fișa ca o bază pentru evaluatori, economisești timp atunci când aplici pentru certificarea BREEAM sau LEED.

Download the sheet now

Află în ce categorii pompele de căldură Daikin câștigă credite BREEAM/puncte LEED pentru a obține cele mai ridicate niveluri pentru certificarea de clădire verde

Proiectele noastre pentru clădiri verzi

Suntem specializaţi în a ajuta constructorii să obţină certificatele BREEAM Excellent, LEED Gold, NZEB și alte certificate similare. Descoperă câteva dintre proiectele de clădiri verzi la care am lucrat.

Quattro park c

Cracovia, Polonia

BREEAM Very Good

VRV este utilizat ca sursă unică pentru încălzire şi răcire. Intelligent Touch Manager este utilizat pentru controlul centralizat şi gestionarea consumului de energie.

Crystal Tower

Bucureşti, România

BREEAM pentru etapa de design: Excelent

Un exemplu important şi binecunoscut de soluţie completă de la Daikin, care conduce la o instalaţie HVAC foarte eficientă

Weybridge

Weybridge, UK

BREEAM Excellent

Sistemul VRV cu recuperare a căldurii de la Daikin este un factor major care contribuie la performanţa energetică ridicată a unui sediu elegant.

Clădirea Billancourt

Boulogne_Billancourt, Franța

BREEAM în uz

Sustenabilitate livrată prin sistemele VRV Loop by Daikin cu agent frigorific reutilizat.

Citeste mai multe

Creşte-ţi clasificarea BREEAM cu Daikin

Fondată în 1990, BREEAM ajută proprietarii de clădiri, arhitecţii și proiectanţii să aleagă soluții rentabile și sustenabile pe termen lung. Prin inspectori autorizaţi independenţi, BREEAM evaluează eficienţa energetică și consumul de apă, sănătatea și bunăstarea, poluarea, transportul, materialele, deșeurile, ecologia și procesele de gestiune, oferind clădirilor un certificat, bazat pe aceste evaluări științifice, pe o scară de la "Satisfăcător", "Bun", "Foarte bun", până la "Excelent "și "Excepţional". Prin punerea acestor obiective înaintea cerinţelor de reglementare, BREEAM încurajează sustenabilitatea și inovaţia.

 


Fabricile Daikin din Belgia și Republica Cehă, precum și sistemele VRV, Sky Air, Daikin Altherma, Split și Chiller sunt certificate BES 6001. Această certificare asigură o abordare responsabilă din punct de vedere social, economic și ecologic, în întregul lanţ de aprovizionare. BES 6001 este recunoscut oficial de BREEAM, iar încorporarea produselor certificate BES 6001 în clădirea ta măreşte semnificativ ratingul BREEAM pe care îl poți obţine.

BES6001_logo_breed.png

Mai multe detalii