Skip to main content

Centrul de cercetare şi dezvoltare EMEA (EDC) Daikin

Investim în inovaţie

Misiunea EDC

EDC - Misiune

Scopul nostru este să fim lideri în cercetare și dezvoltare pentru piaţa globală de încălzire, oferind soluții inovatoare HVAC-R, care să respecte cerinţele actuale în domeniul protecției mediului înconjurător.

Sigla EDC

EDC - Viziune

Fiecare progres începe cu un proiect. Proiectul devine prototip, care este apoi evaluat, îmbunătăţit și validat pentru a deveni produsul final. Acest produs final este introdus pe piață, unde este monitorizat și inspectat pentru îmbunătăţiri ulterioare. În concluzie, acest proces reprezintă tot ceea ce înseamnă ECD.

ECD este locul unde Daikin transformă cercetările efective în tehnologiile de mâine ale climatizării. Cu sediile principale din Oostende și Gent (Belgia) și platformele afiliate din Güglingen (Germania), Plzeň (Republica Cehă), Istanbul (Turcia) și Mantova (Italia), ECD reprezintă o reţea internaţională de inovare în HVAC -R prin cercetare și dezvoltare.

Cu o vastă experienţă în dezvoltarea celor mai recente soluții de încălzire, ECD este în prezent centrul de dezvoltare de bază pentru Daikin, unde se testează și se creează noi tehnologii și produse de încălzire pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Viziunea EDC

Investiţie în personal şi în infrastructură

Pentru a înfiinţa ECD, am investit aproape 13 milioane de euro în tehnologie și infrastructură. Prin modernizarea facilităților existente cu noi camere de testare high-tech, ECD a devenit locul unde se evaluează performanţele produselor noastre pentru a obţine confort, eficiență energetică și fiabilitate în toate condiţiile climatice.

ECD este format din mai multe departamente, cum ar fi cel pentru dezvoltarea produselor sau departamentele care se ocupă de fiabilitate sau conformitate. Fiecare dintre aceste departamente este condus de ingineri din domenii diverse, care au expertiza necesară pentru a contribui la modelarea viitorului industriei HVAC-R.

Vrei să te alături echipei EDC?

În prezent suntem în căutare de noi colaboratori care să se alăture talentatei noastre echipe de la ECD! Dacă ești pasionat de dezvoltarea celor mai noi tehnologii și vrei să lucrezi într-un mediu high-tech, e posibil să avem un loc de muncă pentru tine. Absolvenții cu diplomă de master într-un domeniu tehnic și interesaţi de produsele Daikin sunt bineveniţi să aplice pentru un job.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe