Skip to main content

De ce mentenanță?

Mentenanța este elementul cheie care garantează calitatea, eficienţa şi funcţionarea perfectă pentru sistemul tău.

Peace of mind

Serviciile Daikin şi cele ale partenerilor noştri de service sunt optimizate și dezvoltate constant, pentru a oferi servicii şi soluţii inteligente care să-ți depășească așteptările!

Aer proaspăt şi curat

O unitate de climatizare întreținută corespunzător asigură o calitate optimă a aerului. Prin curăţarea filtrelor de aer, ai siguranţa că împreună cu cei dragi veţi respira un aer proaspăt şi curat.

Creşterea eficienţei sistemului

Întreţinerea periodică a unui sistem sau a unei unităţi, garantează reducerea consumului de energie, dar şi faptul că funcţiile de siguranţă şi integritatea sistemului respectă cele mai recente standarde şi regulamente, funcţionând la un nivel maxim de perfomanţă.

Costuri reduse

Pe termen lung, întreținerea este întotdeauna mai ieftină decât intervențiile de serviciu ad-hoc. Întreţinerea preventivă îţi permite planificarea și evitarea intervențiilor rapide. Costurile clare și transparente, precum și rapoartele bine întemeiate ale ciclului de viață pot fi cu ușurință incluse în buget, ceea ce reduce în timp costul total al proprietății (TCO) și costurile operaționale aferente.

Reducerea timpului de așteptare

Vizitele programate pentru întreținere sunt ușor de planificat și permit alegerea vizitelor pentru a evita impactul asupra confortului tău. Un sistem de aer condiționat bine întreținut este mai puțin probabil să eșueze în timpul sezonului de vârf. Prin menținerea la zi a unei unități la toate inspecțiile și verificările de întreținere, se evită opririle neplanificate şi defecţiunile.

Siguranţă îmbunătăţită

Când o unitate nu funcționează în stare optimă pe o perioadă mai lungă de timp, ar putea provoca condiții de muncă nesigure sau accidente. Mentenanța preventivă a sistemului asigură funcționarea în condiții de siguranță a sistemului de climatizare și respectă reglementările și cerințele locale.

Piese de schimb originale, instrumente şi echipamente

Piesele de schimb folosite de Daikin Service sau de rețeaua noastră de parteneri sunt certificate de Daikin, ceea ce înseamnă că riscul de defecțiuni este redus, fiind asigurată valabilitatea garanţiei. În cazul în care este necesară deschiderea, revizia sau reparația echipamentului, Daikin, în calitate de producător OEM, dispune de toate uneltele și echipamentele originale pentru a te asigura că reparația este efectuată în conformitate cu recomandările din fabrică și îţi va menține echipamentul în funcțiune. Aceste instrumente nu se găsesc pe piața deschisă și facilitează depanarea avansată și raportarea care trebuie făcută pentru a se asigura că unitatea este optimizată și parametrizată corect, precum și verificarea integrității sistemului de climatizare.

Eficiența crescută a sistemului

Știind că sistemul tău este întreținut periodic, îţi oferă siguranța că toate cerințele legale relevante (de exemplu, reglementarea privind gazele F) sunt îndeplinite.

REGULAMENTUL (UE) NR. 517/2014 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 aprilie 2014 privind gazele fluorurate cu efect de seră și de abrogare a Regulamentului

(CE) nr. 842/2006

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe