Skip to main content

Pompe de căldură aer-aer

Răcește și încălzește locuința utilizând energie regenerabilă.

Ce sunt pompele de căldură aer-aer?

Pompele de căldură aer-aer încălzesc și răcesc locuința cu energie extrasă din aer și cu numai 20% energie electrică - o modalitate cu eficiență energetică excepțională de a atinge temperatură perfectă pe tot parcursul anului.

bg-image

Construită să se potrivească în orice casă.

Chiar dacă îți renovezi locuința sau construiești una nouă, pompele de căldură aer-aer Daikin se potrivesc tuturor nevoilor de răcire și încălzire. Unitățile noastre flexibile sunt ușor de instalat, ceea ce le face ideale pentru înlocuirea sistemelor electrice vechi. În plus, clasificările de eficiență energetică A+++ și impactul redus asupra mediului respectă toate cerințele pentru clădiri verzi.

Cea mai bună eficiență energetică din clasa sa

Pompele de căldură aer-aer Daikin furnizează o eficiență energetică de până la A+++ datorită unui număr de soluții avansate. Tehnologia noastră proprietară cu inverter, de exemplu, reduce consumul de energie cu până la 30% în comparație cu un sistem fără inverter, prin simpla ajustare a vitezei motorului după cerințe în loc de oprirea și pornirea completă a acestuia.

echipare cu propria tehnologie inverter

Răcește și încălzește până la 5 camere

Pompe de căldură aer-aer Daikin oferă o gamă de opțiuni: fiecare conectează o singură unitate interioară la o unitate exterioară, sau utilizează sistemul nostru multisplit pentru a conecta până la cinci unități interioare la o unitate exterioară. Sistemul multisplit îți permite să răcești sau să încălzești eficient până la cinci camere diferite cu temperaturi diferite.

Află mai multe

Numai un singur sistem pentru apă caldă și aer condiționat

Noua gamă Multi+ conectează o singură unitate exterioară la până la 3 unități interioare și la un rezervor de apă caldă menajeră de 90 sau 120 l. Apa caldă menajeră, răcirea și încălzirea reprezintă punctul forte al acestui sistem multifuncțional rentabil.


Află mai multe

Ilustrație cu cinci unități Daikin conectate

Funcţionează cu energie din surse regenerabile

Funcţionând cu 80% energie extrasă din aer şi cu 20% energie electrică, pompele de căldură aer-aer încălzesc şi răcesc locuinţele, având cea mai ridicată eficienţă energetică de pe piaţă şi clasa energetică A+++.

Opţiuni de design diferite pentru interior

Eficiență energetică

Reduce impactul asupra mediului - și factura la energie - cu cea mai mare eficiență energetică disponibilă pe piață.

Proiectate pentru spațiul tău interior

Apreciate internațional pentru designul bun, unitățile noastre se integrează perfect în locuința ta, pentru un control stilat la climatizării.

Proiectate pentru a-ți satisface nevoile

Unitățile vin cu o gamă de opțiuni de încălzire și de răcire orice cameră sau locuință, precum și instalare ușoară, eficiență energetică A+++ și design modern.

Control ușor și funcționare silențioasă

Cu funcționare silențioasă și control ușor din orice locație prin intermediul unei aplicații, pompele noastre de căldură aer-aer se încadrează perfect în stilul tău de viață.

Cele mai populare pompe de căldură aer-aer

 • Ururu Sarara

  Soluție A+++, premium, de perete, pentru răcire, încălzire, umidificare, dezumidificare, ventilare și purificarea aerului.

 • Daikin Emura

  Soluție până la A+++, de perete, modernă, pentru răcire și încălzire. Disponibilă în alb cristal mat, argintiu elegant și negru mat.

 • Stylish

  Soluție până la A+++, de perete, premiată, pentru răcire și încălzire. Disponibilă în patru culori și potrivită pentru toate interioarele.

 • Perfera

  Soluție până la A+++, de perete sau de pardoseală, pentru răcire sau încălzire, care oferă performanță și confort bune.

 • Optimised Heating 4

  Unități de încălzire și de răcire pentru climate mai reci până la -25 °C, cu eficiență energetică de până la A+++ pentru încălzire.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe