Daikin Altherma HPC Residential

Daikin Altherma HPC

O abordare nouă a confortului locuinței

Daikin Altherma HPC este un convector cu pompă de căldură care combină încălzirea și răcirea într-un singur produs.

Altherma_HPC_bedroom.jpg

Daikin Altherma HPC se poate combina cu conducte prin pardoseală și poate înlocui radiatoarele învechite. Îl puteți conecta la pompe de căldură de temperatură scăzută, pentru a atinge capacități mai mari.

Debit de aer convector pentru pompă de căldură

Ce este un convector pentru pompă de căldură?

Modul de funcționare a unui convector cu pompă de căldură este similar cu cel al unui radiator, deoarece ambele utilizează convecția pentru a încălzi o cameră. Un radiator creează convecție prin curgerea apei prin conducte. La convectorul pentru pompă de căldură, procesul de convecție al radiatorului se realizează mai repede cu ajutorul unui ventilator mic din spate, care accelerează ciclul de încălzire.

Un convector pentru pompă de căldură creează aceeași temperatură în cameră ca un radiator convențional, dar la temperaturi mai scăzute ale apei din radiator; pe termen lung, contribuie la economii de energie directe pentru utilizatori.

PD2020_RD_RGB_long.png
Dimensiuni Altherma HPC

Dimensiuni reduse

Având 135 m în adâncime, acest emițător de căldură se poate integra în orice locuință sau apartament.

Dimensiuni Altherma HPC - Adâncime
Zgomot Altherma HPC

Discret

Pe măsură ce unitatea atinge valoarea setată, un ventilator cu modulație continuă își reduce gradual viteza și creează un zgomot mai scăzut Presiunea sonoră a unității măsoară 25 db(A) la 1 m atunci când ventilatorul este pe setarea de zgomot scăzut.

Altherma HPC Combinație cu gama Daikin Altherma 3

Combinația perfectă

Convectorul pentru pompă de căldură se integrează perfect în gama Daikin Altherma 3.

Disponibilă și în versiunea de perete

FWXT-ATV3_ip1.jpg

Daikin Altherma HPC este o unitate compactă realizată dintr-o carcasă metalică modernă, care include toate vanele. Versiunea de perete economisește spațiu pe pardoseală pentru mobilier și decorațiuni.

onthewall.png

Adâncimea de 129 mm reprezintă o realizare tehnică deosebită, care garantează integrarea în orice spațiu rezidențial.

Când cererea de încălzire scade, unitatea își modulează debitul de aer pentru a reduce viteza ventilatorului, reducând astfel zgomotul în timpul funcționării. Un ventilator cu pornire/oprire standard, care funcționează simultan la viteză maximă, poate crește presiunea sonoră.

Și în varianta necarcasată

Descoperă

caracterul discret

al produselor.

Unitate necarcasată
Unitate necarcasată
Unitate necarcasată
Unitate necarcasată
conceiled.png

Daikin Altherma HPC poate fi instalată în 4 moduri diferite, permițând instalarea în aproape toate condițiile. Unitatea poate fi poziționată pe orizontală sau pe verticală. Pentru instalarea pe orizontală în tavan sunt posibile 3 moduri:

› Panou decorativ orizontal și grilă verticală pentru refularea aerului
› Grilă de aspirație orizontală și grilă verticală pentru refularea aerului
› Grile orizontale de aspirație și refulare a aerului

Alte avantaje ale Daikin Altherma HPC

Sisteme de control

Daikin oferă o gamă largă de sisteme de control funcționale și cu un design excepțional.

Capacitate ridicată și rapidă

Daikin Altherma HPC combină avantajele încălzirii prin pardoseală și ale radiatoarelor din mediul rezidențial. Furnizează o capacitate de încălzire ridicată sau de răcire mai rapidă și la temperaturi ultrascăzute (domeniul 35/30°).

Debit de aer modulat

Când cererea de încălzire scade, unitatea își modulează debitul de aer pentru a reduce viteza ventilatorului, reducând astfel zgomotul în timpul funcționării. Un ventilator cu pornire/oprire standard, care funcționează simultan la viteză maximă, poate crește semnificativ nivelul zgomotului.

DC Inverter

Daikin Altherma HPC utilizează cele mai recente tehnologii pentru a consuma mai puțină energie electrică, menținând în același timp o performanță fiabilă.