Skip to main content

Daikin Altherma HPC

O abordare nouă a confortului locuinței

Daikin Altherma HPC este un convector pentru pompă de căldură care combină încălzirea și răcirea într-un singur produs.

bg-image

Daikin Altherma HPC se poate combina cu conducte prin pardoseală și poate înlocui radiatoarele învechite. Îl poți conecta la pompe de căldură de temperatură scăzută, pentru a atinge capacități mai mari.

Debit de aer convector pentru pompă de căldură

Ce este un convector pentru pompă de căldură?

Modul de funcționare a unui convector pentru pompă de căldură este similar cu cel al unui radiator, deoarece ambele utilizează convecția pentru a încălzi o cameră. Un radiator creează convecție prin curgerea apei prin conducte. La convectorul pentru pompă de căldură, procesul de convecție al radiatorului se realizează mai repede cu ajutorul unui ventilator mic din spate, care accelerează ciclul de încălzire.

Un convector pentru pompă de căldură creează aceeași temperatură în cameră ca un radiator convențional, dar la temperaturi mai scăzute ale apei din radiator; pe termen lung, contribuie la economii de energie directe pentru utilizatori.

Dimensiuni Altherma HPC

Dimensiuni reduse

Având 135 m în adâncime, acest emițător de căldură se poate integra în orice locuință sau apartament.

Dimensiuni Altherma HPC - Adâncime
Zgomot Altherma HPC

Discret

Pe măsură ce unitatea atinge valoarea setată, un ventilator cu modulație continuă își reduce gradual viteza și creează un zgomot mai scăzut Presiunea sonoră a unității măsoară 25 db(A) la 1 m atunci când ventilatorul este pe setarea de zgomot scăzut.

Altherma HPC Combinație cu gama Daikin Altherma 3

Combinația perfectă

Convectorul pentru pompă de căldură se integrează perfect în gama Daikin Altherma 3.

NOU! Control opțional al calității aerului interior pentru modelul de podea

bg-image

Calitatea aerului interior se referă la calitatea aerului dintr-o clădire sau o structură, respirat în fiecare zi de către ocupanții clădirii.

Mai multe lucruri trebuie luate în considerare în momentul proiectării clădirilor rezidențiale, școlilor, birourilor sau clădirilor comerciale ușoare noi. Pe lângă factorii structurali, există și subiectele legate de încălzire, răcire și ceva adesea neglijat: calitatea aerului interior.

Știi că aerul din interior pe care îl respirăm, fie acasă, fie la birou sau într-o cameră de hotel, ar putea fi de fapt mult mai poluat decât aerul de afară?

  • Ne petrecem 90% din viață în interior
  • Calitatea aerului interior poate fi de 2 până la 5 ori mai rea decât cea din exterior din cauza poluanților, cum ar fi polenul, bacteriile etc.

Poluanții și particulele din aerul interior

Folosind sistemul potrivit (aer condiționat, ventilație, echipament de purificare a aerului) poluanții de aer, cum ar fi polenul, sporii, praful de ciment, bacteriile, virusurile sau germenii pot fi filtrați din aer.

Cu cât aceste particule sunt mai mici, cu atât sunt mai periculoase pentru sănătatea noastră, prin urmare, particulele sunt clasificate în funcție de dimensiunea lor.

Ilustrație poluanții aerului din interior

Disponibilă și în versiunea de perete

Daikin Altherma HPC este o unitate compactă realizată dintr-o carcasă metalică modernă, care include toate vanele. Versiunea de perete economisește spațiu pe pardoseală pentru mobilier și decorațiuni.

Adâncimea de 129 mm reprezintă o realizare tehnică deosebită, care garantează integrarea în orice spațiu rezidențial.

Când cererea de încălzire scade, unitatea își modulează debitul de aer pentru a reduce viteza ventilatorului, reducând astfel zgomotul în timpul funcționării. Un ventilator cu pornire/oprire standard, care funcționează simultan la viteză maximă, poate crește presiunea sonoră.

Și în varianta necarcasată

Descoperă

caracterul discret

al produselor.

Unitate necarcasată
Unitate necarcasată
Unitate necarcasată
Unitate necarcasată

Daikin Altherma HPC poate fi instalată în 4 moduri diferite, permițând instalarea în aproape toate condițiile. Unitatea poate fi poziționată pe orizontală sau pe verticală. Pentru instalarea pe orizontală în tavan sunt posibile 3 moduri:

› Panou decorativ orizontal și grilă verticală pentru refularea aerului
› Grilă de aspirație orizontală și grilă verticală pentru refularea aerului
› Grile orizontale de aspirație și refulare a aerului

Alte avantaje ale Daikin Altherma HPC

Sisteme de control

Daikin oferă o gamă largă de sisteme de control funcționale și cu un design excepțional.

Capacitate ridicată și rapidă

Daikin Altherma HPC combină avantajele încălzirii prin pardoseală și ale radiatoarelor din mediul rezidențial. Furnizează o capacitate de încălzire ridicată sau de răcire mai rapidă și la temperaturi ultrascăzute (domeniul 35/30°).

Debit de aer modulat

Când cererea de încălzire scade, unitatea își modulează debitul de aer pentru a reduce viteza ventilatorului, reducând astfel zgomotul în timpul funcționării. Un ventilator cu pornire/oprire standard, care funcționează simultan la viteză maximă, poate crește semnificativ nivelul zgomotului.

DC Inverter

Daikin Altherma HPC utilizează cele mai recente tehnologii pentru a consuma mai puțină energie electrică, menținând în același timp o performanță fiabilă.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe