Skip to main content

Pompe de căldură VRV +

Soluţia optimă pentru confort şi peformanţă în climatizare.

Pompe de căldură VRV +

Odată cu lansarea VRV IV, am introdus trei standarde revoluţionare în tehnologia VRV. Confortul personalizat, controlul inteligent şi creşterea eficienţei energetice fac din pompa de căldură Daikin VRV IV lider de piaţă în soluţiile de climatizare.

Temperatură variabilă a agentului frigorific

Cel mai mare salt inovativ de la introducerea compresorului cu inverter

Tehnologie Daikin unică, temperatura variabilă a agentului frigorific, reglează continuu atât viteza compresorului inverterului, cât şi temperatura agentului frigorific, pentru a asigura capacitatea necesară satisfacerii cerinţelor clădirii, cu o eficienţă sezonieră cu până la 28% mai mare. Intervalul de temperaturi de evaporare (între 3 °C şi 16 °C) este cel mai mare din piaţă, îmbunătăţind confortul prin echilibrarea perfectă a temperaturii fluxului de aer.

 

Încălzire continuă

VRV IV asigură în mod continuu încălzirea în timpul ciclului de dezgheţare. Alte pompe de căldură opresc încălzirea în timpul ciclului de dezgheţare, însă VRV IV este echipat cu elementul nostru unic de acumulare de căldură, care stochează energie în timpul procesului de încălzire. Energia stocată este utilizată apoi pentru dezgheţarea unităţii exterioare, asigurând în acelaşi timp confort 24/7.

Configurator VRV

Fiecare unitate VRV IV este echipată cu configuratorrul VRV marcă proprie. Acesta este o soluţie software care simplifică configurarea şi punerea în funcţiune. Astfel, partenerii Daikin petrec mai puţin timp configurând unităţile exterioare, pot gestiona mai multe sisteme din locaţii diferite pentru clienţii principali şi pot recupera cu uşurinţă setările iniţiale ale unităţilor exterioare.

Componentele cheie sunt complet reproiectate

bg-image

Cazul Sportisimo

Aflați cum sistemul de pompă de căldură a ajutat unul dintre cei mai mari retaileri din Republica Cehă să obțină un nivel mai ridicat de confort și eficiență energetică în magazin.

  bg-image

  Cazul centrului de afaceri VMD

  Descoperiți cum pompele de căldură au furnizat o soluție completă de climatizare pentru cea mai înaltă clădire de birouri din Croația.

  Conectați-vă la o gamă largă de unități interioare stilate

  Conectaţi-vă la o gamă largă de unităţi interioare stilate

  Aflați mai multe

  Află mai multe detalii

  Ai nevoie de suport?

  Vrei să iei legătura cu noi?

  Află mai multe detalii

  Ai nevoie de suport?

  Vrei să iei legătura cu noi?

  Află mai multe detalii

  Ai nevoie de suport?

  Vrei să iei legătura cu noi?

  Vrei să iei legătura cu noi?

  Citeşte blog-ul nostru

  Inspiră-te din referințe