Skip to main content

Cumpără un aparat de aer condiționat potrivit pentru tine

Cinci sfaturi pentru o investiție bună

Cinci aspecte de reținut la cumpărarea unui aparat de aer condiționat

Atunci când investești într-un sistem de aer condiționat, cumpără tipul potrivit, capacitatea și modelul sunt vitale. Aparatele de aer condiționat au un impact important asupra confortului și sănătății din locuință. Aceste sfaturi te ajută să alegi aparatul potrivit de aer condiționat pentru spațiul tău pentru a avea maximum de beneficii din investiția făcută.

1. Eficiență energetică pe tot parcursul anului

Toate unitățile Daikin răcesc locuințele, calificându-se în clasa de eficiență energetică A+++, cea mai eficientă de pe piață, menținând facturile cu energia la un nivel scăzut. Datorită soluțiilor noastre, te vei putea bucura de climatul perfect pe întreg parcursul anului, într-un mod eficient energetic.

2. Capacitatea potrivită

La alegerea unui sistem de aer condiționat, este important să determini capacitatea de răcire necesară. Un sistem cu o capacitatea prea mică poate oferi rezultate dezamăgitoare, in timp ce un sistem supradimensionat, va avea un jet de aer mult mai puternic decât cel necesar, ducând la un confort neplăcut. Identificarea capacității perfecte înseamnă a pune în balanță mai multe aspecte, dar instalatorul Daikin îți poate oferi asistență în acest sens.

3. Asortează-l cu interiorul

Fiecare locuință este unică. Daikin oferă soluții confortabile și eficiente energetic pentru fiecare cameră cu unitățile moderne și gama largă de modele de aer condiționat.

  • Unitățile de perete (Ururu Sarara, Daikin Emura, Stylish, Perfera) se integrează perfect în orice interior, oferă un nivel ridicat al confortului, iar unele dintre ele au fost premiate cu cele mai prestigioase premii de design.

  • Unitățile de pardoseală (precum Perfera) se integrează perfect sub un pervaz sau într-o cameră cu înălțime limitată.

Dacă veri ca unitatea interioară să fie complet mascată, alege o unitate necarcasată de plafon fals. Acest model se integrează în plafoanele sau pereții falși, doar grilele de refulare fiind vizibile.

4. Îngrijește unitatea exterioară

La instalarea unui aparat de aer condiționat cu o unitate exterioară, multe persoane acordă atenție numai unității interioare, deoarece este vizibilă în interior. Dar locația unității exterioare este și mai importantă, deoarece poate avea un impact puternic asupra funcționării corespunzătoare a întregului sistem. Unitatea exterioară este inima sistemului de aer condiționat, prin urmare, nu trebuie să fie ignorată. Verifică dacă admisia și ieșirea de aer nu sunt obstrucționate de obstacole sau frunze. Pentru a garanta funcționarea optimă, verifică unitatea înainte de începutul verii și în sezonul de iarnă.

5. Comandă unitatea din timp

Nu aștepta prima zi toridă pentru a comanda un sistem de aer condiționat. În primul rând, nu vei fi singurul care va dori să instaleze rapid o unitate, iar agendele instalatorilor autorizați vor fi pline. În al doilea rând, durează un anumit interval de timp înainte de livrarea aparatului de aer condiționat dorit. Intervalul de timp dintre comandă și instalarea efectivă poate dura câteva săptămâni.

Pentru a avea o idee, instalarea unui aparat de aer condiționat durează o zi lucrătoarea pentru o cameră. Intervalul de timp de instalare depinde de condițiile de instalare.

bg-image

Comandă unitatea din timp și amintește-ți aceste sfaturi.

Mai ai întrebări?

Articole conexe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe