VRV_s_Series.jpg

Seria VRV IV S

Cel mai compact VRV

Trece neobservat

Unităţile de refulare frontală ale Seriei VRV IV S sunt mai subţiri şi mai compacte decât oricare altă unitate VRV, prin urmare pot devansa provocările impuse de estetică şi legislaţie. Echipată cu cele mai noi tehnologii pentru economisirea energiei şi conectabilă la o gamă largă de unităţi comerciale şi rezidenţiale plate, Seria VRV IV S este o soluţie completă de aer condiţionat, fiind alegerea ideală atunci când spaţiul exterior este limitat.

Sistem VRV seria IV cu profil redus
Sistemul VRV IV seria S prezintă un design care economiseşte spaţiul

Design ce economiseşte spaţiul

Dimensiunile reduse transformă seria VRV IV S în cea mai compactă unitate VRV de pe piaţă. Având o înălţime de numai 823 mm, unitatea este suficient de scundă pentru a fi ascunsă discret sub ferestre, fiind practic de neobservat. Această caracteristică o face cea mai potrivită soluţie pentru montarea pe acoperiş şi în balcoane. Concepţia cu refulare frontală a jetului de aer minimizează turbulenţa şi evită nevoia de conducte.

O gamă largă, cu foarte multe funcţii

Deşi pare discretă, seria VRV IV S se remarcă prin beneficiile pe care le aduce. Cu o gamă largă de unităţi cu amprentă mică la sol, care se pot conecta cu uşurinţă la soluţii elegante şi comerciale, seria VRV IV S oferă climatul interior perfect, împreună cu un confort al flexibilităţii şi caracteristicile VRV IV standard, cum ar fi  temperatura variabilă a agentului frigorific.

Cel mai compact sistem VRV IV seria S

Mai multe detalii