hol într-un mediu de birou cu oameni care trec - setare neclară pe măsură ce oamenii se deplasează

Pentru afacerea ta

Oferind o bună calitate a aerului din interior cu soluții de climatizare pentru întreaga clădire

Femeie în mediu de birou modern cu telecomandă HVAC în mână

Petrecem în medie 90% din timpul nostru în interior - indiferent dacă lucrăm, învățăm, cumpărăm, ne relaxăm sau ne bucurăm de timp de calitate alături de cei dragi. Așadar, asigurarea introducerii și circulării aerului curat și proaspăt în interior nu a fost niciodată mai importantă pentru calitatea mediului interior. Asigurarea spațiilor interioare care sunt sigure, sănătoase și revigorante înseamnă o bunăstare îmbunătățită pentru toată lumea.

Explorează modul în care poți avea o abordare proaspătă pentru calitatea aerului din interior, cu Daikin.

Tehnologia cu autocurățare

Unitățile noastre tip casetă cu jet circular și unitățile necarcasate de plafon fals au filtre opționale cu autocurățare, care cresc eficiența, confortul și fiabilitatea. Pentru o calitate îmbunătățită a aerului în încăpere prin prevenirea acumulării de praf și miros pe filtru.

Ventilație

Oferim cea mai largă gamă de ventilație de pe piață, de la ventilație cu recuperare de energie de mici dimensiuni la centrale de tratare a aerului de mari dimensiuni - fabricate la standarde excepționale de calitate și pentru o integrare perfectă în orice spațiu comercial.

Sfaturi și trucuri pentru calitatea aerului din interior

Ca specialist pentru soluțiile HVAC-R, Daikin dorește să ofere sfaturi utile cu privire la modul de ventilație eficientă pentru birouri, restaurante sau magazine pentru a îmbunătăți calitatea aerului din interior și pentru a lucra în siguranță în clădire.