Skip to main content

Ventilație

Echipamentul de ventilație adecvat este crucial pentru a oferi aer proaspăt și pentru a filtra poluanții din aer precum polenul, sporii, praful de ciment, bacteriile, virusurile și germenii.

bg-image

Pentru a obține o ventilație optimă, Daikin menține cele mai înalte standarde de eficiență energetică și flexibilitate pentru a oferi cea mai bună calitate a aerului din interior. Pentru a obține aer curat în interior, Daikin se asigură că produsele sale de ventilație sunt integrate perfect într-o soluție completă cu pompă de căldură. Acest lucru înseamnă că reducem numărul de sisteme individuale și de furnizori independenți pentru a livra un sistem HVAC complet.

Toate unitățile noastre de ventilație oferă recuperarea căldurii ca o funcție standard și pot recupera până la 81% din căldura eliberată. Oferim o gamă largă de soluții pentru a acoperi aproape orice aplicație, începând de la 10 m3/h până la 140.000 m3/h.

Centrală de tratare a aerului Daikin Modular Light instalată în magazinul Action

Ventilație cu recuperare de căldură

Schema fluxului de aer pentru ventilația cu recuperare de căldură

Unitățile Daikin HRV (ventilație cu recuperare de căldură) recuperează energia termică pierdută prin ventilație și controlează schimbările de temperatură din încăpere cauzate de ventilație, menținând nivelul de confort și de calitate a aerului. De asemenea, pot reduce sarcina sistemului de climatizare, economisind energie.

Unitățile HRV pot fi integrate într-un sistem VRV sau Sky Air, permițând controlul centralizat al tuturor aspectelor climatului interior.

Alinierea actuală include modele cu (VKM) sau fără un dezumidificator (VAM).

 

Centrale de tratare a aerului

Instalarea centralei de tratare a aerului Daikin pe acoperiș

Daikin oferă o gamă largă de centrale de tratare a aerului pentru aplicații de dimensiuni medii până la mari. Gama standard de unități de diferite dimensiuni poate fi personalizată pentru a se potrivi spațiului disponibil sau sistemele pot fi adaptate pentru a satisface nevoile unei clădiri.

Centralele de tratare a aerului pot fi integrate într-o soluție completă pentru clădiri, putând fi conectate la orice unitate de condensare Daikin VRV sau ERQ cu inverter.

Daikin Modular Light (Inteligent)

  • Unitatea Daikin Modular Light oferă o funcție unică de dublă filtrare pentru a elimina cât mai multe particule.
  • Unitatea are un schimbător de căldură din aluminiu cu o eficiență de peste 92%.
  • Carcasa constă dintr-un strat dublu cu o izolație de vată minerală de 50 mm grosime pentru a asigura un nivel de zgomot mai scăzut.
  • Înălțimea unității a fost optimizată pentru a economisi cât mai mult spațiu posibil atunci când este instalată într-un tavan suspendat.

Explorează broșura noastră

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe