Skip to main content

Temperatura variabilă a agentului frigorific

Cea mai mare inovație de la compresorul cu inverter încoace

Ca urmare a succesului avut cu compresorul cu inverter, continuăm să fim pionierii eficienței energetice în industria HVAC-R datorită tehnologiei temperaturii variabile a agentului frigorific. Concepută pentru sistemele VRV și Sky Air, tehnologia temperaturii variabile a agentului frigorific reglează continuu atât viteza compresorului cu inverter, cât și temperatura agentului frigorific în ciclurile de răcire și încălzire, permițând sistemelor noastre să asigure capacitatea adecvată sarcinii termice a clădirii cu cele mai înalte niveluri ale eficienței sezoniere în orice moment.

Temperatura variabilă a agentului frigorific – beneficii cheie

  • Eficiență sezonieră mărită cu 28%
  • Primul sistem de control cu compensarea condițiilor meteo de pe piață
  • Previne curenții reci cu temperaturi de refulare mai ridicate, pentru a garanta satisfacția și confortul clienților

Cum funcționează?

Temperatura variabilă a agentului frigorific ajustează automat sistemul, în conformitate cu cerințele individuale impuse de clădire și climă, reducând astfel în mod semnificativ costurile cu energia și îmbunătățind confortul. Pentru a atinge cele mai înalte niveluri de eficiență sezonieră, capacitatea sistemului este controlată prin compresorul cu inverter și prin modificarea temperaturii de evaporare (Te) și a celei de condensare (Tc) a agentului frigorific.

Tehnologie verificată

Pentru a măsura succesul temperaturii variabile a agentului frigorific am realizat un studiu care a comparat performanța VRV IV (cu temperatură variabilă a agentului frigorific) cu cea a VRV III (fără temperatură variabilă a agentului frigorific). Rezultatele studiului arată că VRV IV a fost mult mai eficient decât VRV III. În timpul răcirii VRV IV a consumat cu până la 60% mai puțină energie, în timp ce economiile medii de energie în timpul încălzirii au fost de 20%.

Află mai multe despre produsele noastre cu temperatură variabilă a agentului frigorific

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe