Skip to main content

Daikin Cloud Plus

Daikin Cloud Plus este o soluție de control și monitorizare de la distanță bazată pe cloud pentru instalațiile comerciale HVAC Daikin. Folosind controlul, monitorizarea și logica predictivă îmbunătățite, Daikin Cloud Plus oferă date și asistență în timp real de la experți Daikin pentru a te ajuta să identifici oportunitățile de economisire a costurilor, să mărești durata de viață a echipamentului și să reduci riscul de probleme neașteptate.

Beneficiile Daikin Cloud Plus

bg-image

Control și monitorizare de la distanță

Obține capacitatea de a supraveghea și de a manipula diverse aspecte de funcționare ale locațiilor de la distanță.

Controlul planului de etaj pe locație

Vizualizează și gestionează dispunerea și infrastructura fiecărei locații prin planuri de etaj detaliate.

Acces la mai multe locații

Centralizează eforturile de control și gestionare a mai multor locații printr-o platformă unificată.

Acces pe bază de permisiuni

Stabilește un sistem de permisiuni granular care îți permite să ajustezi nivelurile de acces pentru utilizatori și roluri diferite.

bg-image

Tendințe ale consumului de energie

Fii cu ochii pe tendințele consumului de energie cu o analiză a datelor în timp real. Descoperă informații neprețuite asupra performanței sistemului HVAC prin analiza detaliată a datelor de funcționare.

Economii de energie

Valorifică puterea unei automatizări inteligente pentru a controla diferite sisteme din mediu.

Economii financiare

Implementarea strategiilor eficiente din punct de vedere energetic și obținerea de informații din deciziile bazate pe date pot avea un impact direct asupra costurilor de funcționare.

Neutralitatea emisiilor de carbon

Prin monitorizarea și gestionarea activă a consumului de energie, joci un rol crucial în reducerea amprentei de carbon.

bg-image

De la controlere Edge simple până la unele avansate

De la configurații simple la configurații sofisticate, gama de controlere Edge se potrivește nevoilor tale la orice nivel de complexitate.

Diverse interfețe

Experimentează confortul diverselor interfețe adaptate preferințelor.

Securitate avansată

Prioritizează protecția sistemelor și datelor cu măsuri de securitate de ultimă oră.

bg-image

Limitează necesitatea controlului de la locație

Prin utilizarea capabilităților de control de la distanță, nevoia de prezență constantă la locație este redusă semnificativ.

Minimizează timpul neoperativ și apelările la inginer

Capabilitățile de gestionare de la distanță îți permit să abordezi rapid problemele pe măsură ce acestea apar, minimizând timpul neoperativ și nevoia de a trimite ingineri pentru fiecare problemă minoră.

Întreținere optimizată

Informațiile bazate pe date obținute prin monitorizarea de la distanță pot duce la practici de întreținere optimizate. Analizând tendințele și datele de performanță de la distanță, poți programa mai eficient activitățile de întreținere.

Caracteristici

Control de la distanță, control al cererii și programare

Controlează și monitorizează climatul clădirilor în orice moment, de oriunde. Dintr-un browser web, poți ajusta parametrii unităților, inclusiv valorile setate ale temperaturii, vitezele ventilatorului, modurile de operare de încălzire sau răcire și multe altele.

Controlul cererii reduce consumul de vârf cu impact minim asupra confortului prin anticiparea nevoilor viitoare și ajustarea în consecință a capacității de funcționare a unităților.

Programele sunt stocate pe controler, astfel încât unitățile funcționează conform programului, indiferent de conexiunea la internet.

Monitorizarea energiei

Obține o vizualizare detaliată și exportă datele despre energie ale clădirilor. Sunt disponibile grafice, comparații și vizualizări puternice pentru a te ajuta să evaluezi performanța și potențialele îmbunătățiri pentru a reduce energia excesivă și a reduce costurile de energie. Pe lângă datele detaliate despre energie ale sistemelor HVAC, poți adăuga contoare externe pentru a măsura consumul sistemelor de iluminat și de apă.

Interblocare

Regulile inteligente pot fi integrate pentru a optimiza funcționarea unităților prin setarea de elemente de declanșare specifice și prin programarea acțiunilor necesare atunci când aceste condiții sunt îndeplinite. Prin principiul „dacă A, atunci B”, atât confortul utilizatorilor, cât și eficiența unităților pot fi optimizate. De exemplu, o regulă poate fi: „Dacă se deschide o fereastră, atunci aerul condiționat se va opri după 5 minute”.

bg-image

Distribuirea consumului de energie

Distribuirea proporțională a consumului de energie îți permite să calculezi consumul pentru anumite zone ale clădirilor. De exemplu, poți calcula cât de multă energie este folosită de un chiriaș la un anumit etaj. Pentru această funcție sunt necesare contoare de energie.

Setări de teren la distanță

Setările de teren ale unităților exterioare pot fi ajustate de la distanță. Acest lucru le permite tehnicienilor și operatorilor de clădiri să ajusteze, să configureze și să monitorizeze unitățile exterioare de la distanță, reducând nevoia de a fi la locație, economisind timpul și costurile asociate cu deplasarea, forța de muncă și întreținerea, sporind eficiența și performanța generală.

Istoricul locațiilor

Urmărește unitățile de declanșare programate sau acțiunile manuale care au fost efectuate pe unități și locații. Evenimente trecute, modificări și ajustări, facilitând identificarea tendințelor, evaluarea optimizărilor performanței și elaborarea de strategii pentru viitor. Folosind datele istorice, vei lua decizii în cunoștință de cauză, vei adapta strategii și vei genera optimizări continue, revoluționând abordarea privind gestionarea unităților HVAC.

bg-image

Predicție și notificare prin e-mail

Algoritmii de predicție timpurie a defecțiunilor ajută la prevenirea avariilor majore. Pe baza datelor de alarmă și de funcționare, logica de predicție specifică unității îți permite să prevezi dacă o unitate ar putea întâmpina probleme. În acest caz, se vor genera alarme logice de predicție, permițând avertismente timpurii și asigurând funcționarea fără probleme.

Acces la datele de funcționare

Monitorizează, analizează și ajustează fără efort parametrii HVAC de la distanță, putând astfel să iei decizii informate din mers. Accesul în timp real la datele de funcționare, valorile de performanță și utilizarea energiei îți permit să ajustezi setările, să depanezi anomaliile și să menții eficiența la maximum și să minimizezi în același timp nevoia de intervenție fizică. Datele de funcționare pot fi descărcate pentru analize ulterioare și raportări periodice.

Analiza unităților interioare și exterioare

Obține o perspectivă cuprinzătoare despre performanța, consumul de energie și impactul asupra mediului al fiecărei unități. Compară fără probleme datele între unități, identificând ineficiența și optimizând eficacitatea generală a sistemului. Cu o vedere holistică a unităților interioare și exterioare, vei atinge niveluri fără precedent de armonie operațională și economii de energie.

bg-image

Gestionarea mai multor locații

Obține o hartă a tuturor locațiilor cu alerte de stare, evaluează și compară locațiile între ele. Din vizualizarea hărții, poți obține acces direct la fiecare locație pentru a monitoriza și controla locația de la distanță. Acest lucru ajută la reducerea vizitelor la locație și la obținerea de informații care conduc la oportunități de reducere a costurilor de funcționare, menținând în același timp niveluri ridicate de confort.

Integrarea în clădire

Nu numai HVAC, ci și alte instalații din clădiri pot fi controlate de pe platforma centrală. De exemplu, sistemul de iluminat poate fi inclus în programe și integrat cu interblocarea pentru a avea un punct unic de control și a optimiza eficiența energetică a clădirilor.

Istoric alarme și notificare prin e-mail

Obține o imagine de ansamblu detaliată a alarmelor legate de locațiile și starea în timp real a alarmelor. Primește e-mail cu notificările despre alarme cu acces la detaliile alarmelor pe platforma Daikin Cloud Plus.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe