Daikin Service. Fiind un expert în domeniul sistemelor de climatizare, Daikin vă ajută să exploatezi instalațiile în condiții optime.

Daikin Service

Fiind un lider în domeniul climatizării, oferim mai multe servicii de asistență tehnică pentru a-ţi garanta că sistemul continuă să își păstreze performanța pe toată durata de viață.

installation_710x460.jpg

Crearea unui climat interior perfect înseamnă mai mult decât achiziționarea și instalarea unui produs. Înseamnă obținerea de confort, eficiență energetică, fiabilitate și control pe tot parcursul anului. La Daikin, oferim o selecție de servicii de asistență tehnică și întreținere pentru a-ţi garanta că sistemul funcționează la performanță optimă pe toată durata de viață.

O instalare optimă la un cost minim

Datorită serviciilor de asistență tehnică, o instalație bine întreținută atinge:

Eficienţă energetică mai ridicată

Un ciclu de viață mai lung

Respectarea celor mai recente cerințe legale și de reglementare


Ce îţi oferim

Daikin | Furnizor de servicii

Furnizor de servicii

De la selectarea soluției potrivite de climatizare la pornirea, monitorizarea și întreținerea acesteia, Daikin îţi oferă asistență în fiecare etapă a procesului. Chiar dacă nu deţii o instalație Daikin, poți beneficia de serviciile Daikin furnizate de angajații de la biroul de asistență și de echipa de experți și ingineri de service calificați.