Skip to main content

Partenerii noştri îţi pot oferi tot suportul de care ai nevoie

Când te hotărăști să achiziționezi un sistem de climatizare, de cele mai multe ori îți vin în minte diverși factori în funcție de care iei decizia: consumul energetic, prețul, capacitatea de răcire sau încălzire, funcțiile suplimentare sau design-ul potrivit locuinţei tale. Partenerii Home Comfort Expert si Heating sunt bucuroşi să îţi ofere toate aceste informaţii.

Află mai multe despre partenerii Daikin

Parteneri Home Comfort Expert

Pentru a-ți ușura procesul de achiziție. instalare şi suport post-vânzare îți recomandăm să iei legătura cu unul dintre partenerii noștri Home Comfort Expert. Aceştia au trecut printr-o selecție riguroasă şi sunt foarte familiarizați cu produsele și tehnologia Daikin. Partenerii Home Comfort Expert îți pot oferi suport profesionist pornind de la consultanţă, proiectare, până la instalare şi mentenanţă.

Fie că alegi să vizitiezi un showroom al unuia dintre partenerii noștri Home Comfort Expert sau optezi pentru o consultanță telefonică cu aceștia, vei beneficia de consiliere, recomandări și soluții personalizate conform nevoilor tale, alături de montaj și întreținere.

Parteneri Heating

Alegerea şi instalarea unui sistem de încălzire Daikin poate fi realizată cu uşurinţă prin intermediul unui partener specializat pe segmentul încălzirii, care dispune de toate constinţele necesare pentru a-ţi asigura servicii de cea mai buna calitate. În acest fel, ai siguranţa că obţii o soluţie de climatizare potrivită nevoilor tale şi că previi o instalare defectuoasă care poate ajunge să afecteze buna funcționare a echipamentului tău.

Este important să beneficiezi de tot sprijinul necesar încă de la început, aşa că, în funcţie de tipul echipamentului pe care îl doreşti, Partenerii Heating  îţi stau la dispoziţie pentru a-ţi oferi ajutorul necesar.

Află mai multe despre soluţiile rezidenţiale Daikin

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe