Skip to main content

Seria de agregate de răcire DZ

Agregat de răcire cu inverter cu compresor centrifugal fără ulei, răcit cu apă.

De ce să alegi

seria de agregate de răcire DZ?

Tehnologia rulmenților magnetici

Rulmenți magnetici fără frecare

Eficiență superioară în industrie la sarcină parțială

Corelați cu schimbătoare de căldură cu eficiență ridicată

Flexibilitate a aplicației

Funcționare la temperaturi de condensare de refrigerare și congelare

Platformă cu R-134a

Un singur compresor

Până la 742 kW

Două compresoare/un singur circuit

De la 610 kW la 1478 kW

Platformă cu R-134a

Compresor dublu

De la 610 kW până la 1478 kW pe
platforma cu R-134a

De la 429 kW până la 945 pe platforma cu
R-1234ze(E)

Platformă cu R-1234ze(E)

Compresor triplu

De la 1038 kW până la 2173 kW pe
platforma cu R-134a

De la 741 kW până la 1417 pe platforma cu
R-1234ze(E)

Platformă cu R-134a
Logoul seriei de agregate de răcire DZ
bg-image

Tehnologia lagărelor magnetice

Echipare cu compresoare centrifugale cu rulmenți magnetici fără frecare pentru o funcționare fără ulei, acționări cu frecvență variabilă integrată și tehnologia acționărilor directe la turație ridicată.

 

Eficiență superioară în industrie la sarcină parțială

Compresoarele cu eficiență ridicată sunt corelate cu schimbătoare de căldură cu eficiență ridicată pentru un agregat de răcire remarcabil.

bg-image

Fiabilitate mărită

Conceptul cu rulmenți magnetici fără frecare nu necesită un sistem de gestionare a uleiului, ceea ce duce la o fiabilitate mărită și la întreținere redusă.

 

Design pentru clădiri verzi

Dezvoltată pentru a atinge o eficiență maximă și fiind pregătit pentru a respecta standardele existente și viitoare de proiectare și de reglementare, precum și obiectivele privind energia pe termen lung ale UE.

bg-image

Flexibilitatea aplicației

Seria DZ include modele adecvate pentru funcționarea la condensare pentru congelare (funcționarea Dry Cooler) și pentru refrigerare (aplicații cu turnuri de răcire).

 

Dimensiuni compacte

Suprafață ocupată redusă la minimum datorită designului unic cu schimbătoare de căldură suprapuse.

Bypass de gaz fierbinte (HGBP)

Bypassul de gaz fierbinte reduce ciclurile compresorului pentru a stabiliza temperatura apei răcite la sarcini foarte mici. HGBP introduce gazul de refulare direct în vaporizator atunci când sarcina sistemului scade sub 10% din capacitatea compresorului. Acest gaz fierbinte asigură un debit stabil al agentului frigorific și protejează agregatul de răcire împotriva ciclurilor scurte în condiții de sarcină redusă și înălțime de pompare ridicată. De asemenea, reduce potențialul de supratensiune la unitățile cu mod de pompă de căldură.

Versiune cu pompă de căldură

Versiunea cu pompă de căldură include modul Urmărire, care permite inversarea pe partea de apă. Un comutator dedicat instalat în panoul electric al unității permite utilizatorului să aleagă între modul de răcire sau de încălzire. Dacă utilizatorul alege un card de comunicații, BMS poate gestiona modurile de răcire și de încălzire. Unitatea include un HGBP și o izolație suplimentară de 20 mm.

Flexibilitate a dotărilor opționale

Gamă largă de opțiuni, precum repornirea rapidă, permițând repornirea unității după o cădere de tensiune în 26 de secunde de la restaurarea alimentării, cu comutator de transfer automat la un generator de rezervă. Soluție completă pentru aplicații de centre de date.

Soluție cu nivel scăzut al zgomotului cu carcasă dedicată și izolată fonic a compresorului pentru a garanta flexibilitatea remarcabilă pentru orice aplicație specifică.Conectivitate

Echipate pentru a funcționa prin intermediul platformei Daikin on Site, unitățile DZ pot fi monitorizate de la distanță, permițând accesul la sistem cu un singur click pentru optimizarea sistemului și întreținerea preventivă.

Operarea unității prin intermediul aplicației special concepută și folosită de pe un dispozitiv smart de la distanță (tabletă, smartphone, computer). Aplicația permite accesul ușor la date și o reprezentare grafică eficientă reprezentând principalele date și afișând parametrii de funcționare ai unității.

Harta Daikin de pe Daikin On Site

Află mai multe

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe