Skip to main content

VRV IV + cu recuperare de căldură

Soluţie de vârf pentru confort şi eficienţă energetică.

bg-image

Eficienţă energetică

 • Recuperarea de căldură transferă căldura din locurile unde este nevoie de răcire în locurile unde este nevoie de preparare de apa caldă sau de încălzire
 • Tehnologia temperaturii variabile a agentului frigorific adaptează automat temperatura agentului frigorific la sarcină pentru confort optim pentru clienţi şi măreşte eficienţa sezonieră cu până la 28% în comparaţie cu alte soluţii 
 • Designul unic al schimbătorului de căldură este conceput pentru a atinge cea mai mare eficienţă sezonieră
 • Tehnologia originală cu trei ţevi îmbunătăţeşte semnificativ eficienţa energetică în timpul modului de recuperare a căldurii
bg-image

Beneficiezi de încălzire gratuită

Sistemul nostru inovator de recuperare a căldurii reutilizează căldura din birouri şi săli de servere pentru a produce apă caldă şi pentru a încălzi alte zone ale clădirii, toate acestea făcându-se eficient din punct de vedere energetic. Schimbătorul de căldură este optimizat pentru funcţionarea mixtă şi îmbunătăţeşte eficienţa recuperării căldurii prin reducerea pierderilor prin radiaţii.

bg-image

Încălzire şi răcire simultană

Recuperarea căldurii face posibilă încălzirea şi răcirea simultană. Aceasta este o soluţie ideală pentru hoteluri, unde oaspeţii îşi pot controla propriul confort, dar şi pentru clădirile de birouri cu faţadele orientate nord-sud.

Economia circulară

Închiderea cercului: către o economie circulară

Reutilizează agenții frigorifici și eviți anual producerea a peste 150.000 kg de gaz nou.

Unităţile din seriile recuperarea căldurii VRV IV+ şi VRV IV-S sunt disponibile în acest moment cu alocarea de agent frigorific recuperat certificat. Alege un produs VRV L∞P by Daikin și fă o alegere pozitivă pentru mediu!

bg-image

Răcire tehnologică pentru centre de date

Pentru a asigura funcţionarea fără probleme a echipamentului tău IT de importanţă vitală, sistemul VRV IV cu recuperare de căldură are un interval de funcţionare de până la -20 °CDB în răcire pentru camerele de servere. Recuperează căldura generată de centrul de date pentru a-ţi prepara apă caldă şi pentru a încălzi alte săli.

 

Tehnologie cu trei ţevi de la Daikin

Tehnologia originală cu trei ţevi de la Daikin necesită mai puţină energie pentru a recupera căldură, ceea ce sporeşte semnificativ eficienţa energetică în timpul procesului de recuperare a căldurii. Conductele dedicate gazului, lichidului şi evacuării permit sistemului să recupereze căldura la temperaturi de condensare mai mici decât la alte soluţii.

Cea mai largă gamă de cutii BS

Oferim o gamă largă de cutii BS cu un singur port sau cu mai multe porturi pentru flexibilitate maximă la instalare şi timp de instalare cât mai scurt.

Cutii BS cu un singur port

 • Unice pe piaţă
 • Compacte şi uşoare
 • Nu este nevoie de ţevi pentru condens
 • Ideale pentru camere îndepărtate

Cutii BS cu mai multe porturi

 •  Mai mici cu 55% şi mai uşoare cu 41% decât alte unităţi multi-port
 • Sunt mai uşor de instalat datorită numărului mai mic de puncte de lipire tare şi datorită cablurilor mai puţine
 • Toate unităţile interioare sunt conectabile la o cutie BS
 • Ideale pentru instalare în etape
bg-image

Cazul Porta Fira

Descoperă modul în care am furnizat o soluție personalizată pentru acest hotel zgârie-nori, care utilizează o combinație de pompe de căldură aer-aer și agregate de răcire aer-apă.

  bg-image

  Cazul Velocity

  Află cum Daikin a ajutat Velocity să-și îmbunătățească punctajul verde instalând un sistem VRV Daikin cu recuperarea căldurii.

   Mai multe detalii

   Află mai multe detalii

   Ai nevoie de suport?

   Vrei să iei legătura cu noi?

   Află mai multe detalii

   Ai nevoie de suport?

   Vrei să iei legătura cu noi?

   Află mai multe detalii

   Ai nevoie de suport?

   Vrei să iei legătura cu noi?

   Vrei să iei legătura cu noi?

   Citeşte blog-ul nostru

   Inspiră-te din referințe