Skip to main content

Unităţi de condensare şi refrigerare ZEAS

Soluţii fiabile şi eficiente energetic pentru aplicaţii de refrigerare şi congelare.

bg-image

Eficienţă energetică

Dezvoltate cu tehnologiile proprietare VRV şi Inverter, unităţile de condensare ZEAS de la Daikin reduc consumul de energie cu 10-35%, în comparaţie cu sistemele de refrigerare tradiţionale. În combinaţie cu tehnologia economizorului, unităţile de condensare ZEAS sunt mai eficiente, au o durată mai lungă de viaţă şi au o capacitate mai ridicată în comparaţie cu alte soluţii disponibile pe piaţă.

bg-image

Îndeplineşte cerinţele clădirii

Unităţile ZEAS sunt montate în fabriă, iar designul lor compact facilitează instalarea lor în spaţii restrânse. Designul modular maximizează flexibilitatea instalaţiei întrucât unităţile exterioare pot fi grupate în blocuri sau rânduri sau pot fi distribuite în jurul clădirii, în funcţie de nevoi. Comenzile şi funcţiile automate de optimizare incluse îţi permit instalarea unei unităţi ZEAS ca o soluţie plug-and-play. Având cel mai bun raport dintre suprafaţă şi capacitatea de pe piaţă, unitatea îţi poate furniza economii enorme de spaţiu. Nu te îngrijora cu privire la zgomot, unităţile ZEAS funcţionează foarte silenţios, astfel încât vecinii nici nu le vor observa.

Interval vast de temperatură

Pentru capacităţi mai mari, poţi combina două unităţi ZEAS în paralel utilizând doar conducta principală de aspiraţie şi de lichid. Unităţile ZEAS sunt disponibile în diverse tipuri de capacităţi, de la 5 la 40 CP, furnizând capacitatea de refrigerare necesară unor echipamente terţe, precum vitrine deschise, congelatoare cu uşi de sticlă şi evaporatoare.

  • Temperaturi din mediul ambiant: De la -20 °C până la +43 °C
  • Temperaturi de evaporare: De la -45 °C până la +10 °C
Domeniu larg de temperatură al ZEAS
Mereu în control cu Modbus

Mereu în control

Comenzile inteligente integrate garantează funcţionarea unităţii în condiţii de siguranţă şi eficienţă. De asemenea, poţi conecta unitatea de refrigerare la un sistem terţ de monitorizare prin interfaţa Daikin Modbus.

Mai multe detalii

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe