Skip to main content

Responsabilitatea de mediu

Crearea de soluţii climatice durabile

Daikin îşi asumă angajamentul de a oferi sectoarelor rezidenţial, industrial şi de afaceri cele mai eficiente şi sigure soluţii, care să răspundă tuturor necesităţilor de răcire şi de încălzire, atât în prezent, cât şi în viitor.

Suntem conştienţi de responsabilitatea noastră faţă de mediu, iar în centrul a tot ceea  ce facem, în politicile şi practicile noastre, se află sustenabilitatea mediului. Ne conducem afacerea în conformitate cu principiile verzi, atât din punct de vedere economic, cât şi ecologic.

Responsabilitatea faţă de mediu a Daikin

Alege L∞p pentru un viitor mai verde

Hotărâți să reducem impactul Daikin asupra mediului, am creat programul Loop pentru a asigura o economie circulară pentru agenții frigorifici. L∞p by Daikin - Recuperare - Reciclare - Reutilizare - este serviciul nostru revoluționar de reciclare a agentului frigorific și o parte esențială a angajamentului Daikin de a crea un viitor durabil. Alătură-te misiunii noastre și află cum poți contribui la economia noastră circulară de agenți frigorifici.

Iniţiativele de mediu ale Daikin din toată lumea

Dacă doreşti să afli mai multe informaţii despre iniţiativele de mediu ale Daikin din toată lumea, te rugăm să vizitezi site-ul web Responsabilitatea socială corporativă (CSR) al Daikin Industries Ltd.

Obiectivele de mediu ale Daikin Europe N.V.

Daikin Europe are un plan de acţiune mai specific, cu o politică şi obiective de mediu care respectă ISO14000. Daikin Europe raportează aceste acţiuni în raportul anual de mediu. Citeşte mai multe >>

 

Politica noastră de mediu se bazează pe următoarele principii fundamentale:

 • Minimizarea resurselor

  Produsele şi proiectele noastre sunt proiectate astfel încât să minimizăm consumul de energie şi al resurselor. Aceasta include reciclarea, oriunde este posibil şi limitarea cantităţii de deşeuri rezultate din ambalaje.

 • Evaluare

  Iniţiativele de management de mediu sunt evaluate periodic prin verificări şi audituri pentru a îmbunătăţi în mod continuu performanţele de mediu.

 • Conformitate cu legislaţia

  Toate produsele, procesele şi serviciile Daikin respectă legislaţia în vigoare.

 • Creşterea reciclării produselor şi reducerea deşeurilor

  Daikin ia în considerare posibilitatea de reciclare în etapa de dezvoltare a produselor prin utilizarea principiilor scării Lansink*. Această preocupare pentru reciclare şi reducerea deşeurilor continuă în toate etapele de viaţă ale produsului (producţie, transport şi logistică, instalare, întreţinere etc.), până la eliminarea responsabilă a acestuia la sfârşitul duratei utile de viaţă.

 • Centru de cunoştinţe

  Angajaţii primesc instruire pentru a asigura respectarea tuturor obiectivelor politicii de mediu.

 • Promovarea inovaţiei

  Sunt luate măsuri pentru gestionarea eficientă a agentului frigorific şi pentru stimularea proiectării şi fabricării produselor pe bază de agent frigorific cu impact redus asupra mediului.

 • Management inteligent

  Toate nivelurile organizaţiei sunt bine informate cu privire la obiectivele de mediu şi aplicarea acestora.

* Scara Lansink: principiile sau metodele de gestionare a deşeurilor, stabilite de un parlamentar olandez – Ad Lansink – şi reprezentate de o scară cu mai multe bare. Barele reprezintă o ierarhie de moduri tot mai bune de gestionare a deşeurilor într-un mod care respectă mediul.

Lideri în domeniul protecţiei mediului

Inima verde a Daikin

Acțiuni cu gândul la viitorul planetei

Daikin îşi asumă angajamentul de a oferi sectoarelor rezidenţial, industrial şi de afaceri cele mai eficiente şi sigure soluţii, care să răspundă tuturor necesităţilor de răcire şi încălzire prezente şi viitoare.

Suntem conştienţi de responsabilitatea faţă de protecţia mediului în toate activităţile noastre, iar toate politicile, practicile şi procesele noastre sunt dezvoltate şi implementate urmărind durabilitatea mediului.

Sustenabilitatea mediului este un obiectiv fundamental al Daikin. Ne dezvoltăm afacerea pe baza principiilor verzi, deoarece este atât profitabil, cât și ecologic.

Sustenabilitatea mediului în baza de clienți

Agregatele de răcire Daikin pot furniza un control precis al temperaturilor în timpul producției, pentru a putea fi folosite în cadrul proceselor de răcire. De asemenea, acestea pot furniza o climatizare avansată a mediului de producție, ca partea unui sistem de management al clădirii general.

Ne informăm permanent clienții cu privire la cele mai recente realizări în domeniul tehnologiilor inovatoare și eficiente energetic și le furnizăm soluții integrate, cu control inteligent, care permit realizarea de economii de costuri și reduceri ale emisiilor de carbon și mai substanțiale.

Găsiți mai multe detalii pe site-ul web dedicat sustenabilității.

Mai multe detalii

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe