Skip to main content

Senzor IAQ

Noul senzor de măsurare a calității aerului

bg-image

Dispozitivul de ultimă generație măsoară calitatea și valorile aerului din interior, confortul mediului și poluarea electromagnetică. Senzorul are integrat 12 senzori și 15 parametri și se conectează prin rețeaua WiFi sau prin tehnologia NB-IoT.

Instalare

Instalarea se realizează prin aplicația de configurare. Datele de acces sunt oferite de reprezentanții locali.

Vedere de detaliu al senzorului IAQ
Poză aplicația Caelum

Platforma de monitorizare Caelum

Dispozitivul se conectează la platforma de monitorizare Caelum - accesibilă pe caelum.daikiniaq.com. Permite monitorizarea nivelurilor de calitate a aerului din interior și crearea de rapoarte periodice pe baza datelor detectate în timpul activității senzorului. Aceasta creează o aplicație tip video wall pentru a arăta nivelurile de calitate a aerului interior într-un mod interactiv utilizatorilor.

bg-image

Conectivitate

Senzorul IAQ asigură o integrare perfectă cu platforma Daikin de monitorizare la distanță și mentenanță inteligentă Daikin on Site și Daikin Cloud Service. Permite controlul perfect asupra întregului sistem de ventilație pentru încălzire și aer condiționat instalat în clădire. (în curând)

Servicii pentru Indoor Air Quality

Senzorul IAQ garantează cel mai bun control asupra aerului din clădire ca parte a pachetelor de evaluare a calității aerului și de întreținere Daikin.

Servicii Indoor Air Quality
Clădire Verde

Certificare Clădire Verde

Instalarea senzorului IAQ de la Daikin poate ajuta la obținerea ratingurilor pentru ca proiectele de construcții să fie acreditate cu certificare LEED și WELL, datorită creditelor de calitate a mediului interior.

Descarcă broșura

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe