Skip to main content

Bucură-te de viață fără polen

Primăvara și vara grădinile noastre se trezesc la viață. Deși totul arată minunat, acest lucru poate provoca probleme persoanelor care suferă de astm și alergii sezoniere provocate de polen, cum ar fi rinita alergică. Dar ce este polenul și cum îți poți proteja familia de efectele acestuia?

Ce este polenul?

De obicei, apare ca un praf fin, polenul reprezintă microsporii care sunt transportați de la o plantă la alta, rezultând în cele din urmă fertilizarea și producția de plante noi. Pe măsură ce temperaturile cresc, crește și producția de polen, provocând o varietate de reacții persoanelor sensibile la polen, inclusiv strănut, congestie nazală, înroșirea, mâncărimea și lăcrimarea ochilor și/sau mâncărime sau secreție nazală.

Sezonul polenului

Există trei tipuri principale de polen care, împreună, extind sezonul polenului de la începutul primăverii până la sfârșitul toamnei.

  • Polenul ierbii:Acesta este principalul vinovat pentru astmul și alergiile provocate de polen și poate afecta oamenii din martie până în octombrie. Polenul ierbii poate provoca reacții extrem de puternice.
  • Polenul de copaci:În timp ce diferite tipuri de polen apar în momente diferite ale anului, polenul de copac reprezintă, de obicei, o problemă numai din februarie până în iunie.
  • Polenul buruienilor:Polenul buruienilor poate provoca cel mai adesea rinita alergică. Este răspândit cel mai des în timpul verii și al toamnei timpurii.

Protejează-ți familia cu purificatoarele de aer Daikin

Purificatoarele de aer Daikin reprezintă soluția perfectă pentru a te asigura că aerul din interior este mai pur, sănătos și curat, minimizând efectul negativ al polenului asupra sănătății.

De asemenea, purificatoarele de aer Daikin:

· Minimizează simptomele astmului și alergiilor prin eliminarea particulelor de praf și a polenului din aerul pe care îl respiri.

· Protejează-ți sănătatea, filtrând bacteriile și virușii care se transmit prin aer, eliminând inclusiv 99,98% din coronavirusul uman HCoV-229E conform indicațiilorInstitutului Pasteur de Lille.

· Infuzează umiditate în aer atunci când este prea uscat, pentru a-ți menține sănătatea pielii.

· Controlează mirosurile astfel încât locuința va mirosi mereu a prospețime și curățenie.

Explorează purificatoarele noastre de aer

  • Purificator de aer cu tehnologia Streamer

    Tehnologia Streamer filtrează particulele din aer care, adeseori, implică riscuri serioase pentru sănătate.

  • Purificator de aer Ururu cu Streamer

    Purificatorul de aer Daikin Ururu purifică și umidifică aerul din interiorul locuinței. Umple pur și simplu ocazional rezervorul de 2,7 l, iar acesta va umezi încăperea la un volum maxim de 500 ml/h.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe