Soluții de uscare, maturare și asezonare

Unități comerciale pentru uscarea, asezonarea și depozitarea produselor din carne și brânzeturilor 

selecție de brânzeturi, salam și jambon delicioase și perfect maturate

Cheia pentru menținerea celor mai înalte standarde ale produselor dumneavoastră este să le pregătiți și să le depozitați în condiții speciale. Calitatea și aroma anumitor alimente depind de climatul din camera de procesare.

Unitățile de răcire pentru uscarea, maturarea și asezonarea mezelurilor și a brânzeturilor, denumite „mini-aparate” oferă un control constant și precis al temperaturii și nivelului de umiditate pentru camerele mici și medii.

Seriile SAS - SAR pentru camere frigorifice specifice

În funcție de nevoile tale, poți alege modelele SAS, disponibile în variantă split sau monobloc, pentru procesele de uscare și asezonare a produselor din carne și brânzeturilor sau modelele SAR, seria monobloc, specializate pentru repausul ulterior sărării jambonului. Toate aceste unități pot reproduce cicluri personalizate de uscare, maturare și repaus, garantând producția în toate anotimpurile, indiferent de condițiile climatice externe.

  • Design exterior cu durabilitate mare
  • Tablou de comandă electronic
  • Unitate compactă cu panouri detașabile pentru acces ușor la componentele interne
  • Preîncărcare cu agent frigorific, echipare cu filtru deshidrator și comutator de înaltă presiune pentru calibrare fixă, cu resetare automată
  • Unitate complet echipată, pregătită de utilizare
  • Instalare rapidă și simplă
  • Programare și personalizare simple datorită tabloului de comandă de la distanță
Seriile SAS și SAR Zanotti - unitate de condensare split sau monobloc pentru uscarea și asezonarea produselor din carne și a brânzeturilor

Descarcă broşurile