Skip to main content

Descoperă noua Emura

Daikin Emura atrage orice privire și pune un puternic accent pe confort și pe experiența utilizatorului, pentru a îi îmbunătăți acestuia confortul de acasă.

bg-image

Daikin Emura

Pompa de căldură aer-aer Daikin Emura pentru răcire și încălzire include o unitate interioară montată pe perete, o telecomandă și o unitate exterioară. Fiecare element respectă filozofia de design Daikin.

Această a treia generație Daikin Emura are un design remarcabil cu linii de umbră fine, funcții inteligente suplimentare și o experiență de utilizare îmbunătățită - ceea ce o face și mai relevantă pentru estetica arhitecturală europeană, standardele tehnice și cerințele utilizatorilor.

Forma urmează funcția

Cauți un sistem de aer condiționat care să îmbine ce este mai bun din performanță și design? Daikin Emura este soluția de climatizare care echilibrează perfect forma și funcția.

Pe lângă liniile curbe și efectul vizual atractiv, mișcarea panoului aparatului de aer condiționat Daikin Emura îmbunătățește distribuția aerului în întreaga încăpere. Așadar, renumita afirmație de design „forma urmează funcția” se aplică în mod real în cazul Daikin Emura. Fiecare detaliu de design este bine gândit.

Disponibil în 3 culori

Design remarcabil și inteligent care se integreaza perfect cu designul interior modern: de ultimă generație, dar accesibil. Daikin Emura atrage orice privire!

EMURA ALB MAT FTXJ-AW 

EMURA ARGINTIU FTXJ-AS 

EMURA NEGRU MAT FTXJ-AB

_________________________

Vizualizează mai multe detalii despre produs

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe