Skip to main content

Ce se poate spune în legătură cu legionella?

Bacteria legionella se găseşte în apă în mod obişnuit. Temperatura are o mare importanţă pentru dezvoltarea legionellei. Mai ales temperaturile între 40 şi 50 °C pot să ducă la colonizarea bacteriilor.

Întrucât Daikin nu utilizează apă în sistemele sale de aer condiţionat, nu se pot provoca vătămări oamenilor. În sistemele cu apă răcită pentru scopuri industriale, bacteria legionella nu poate să reziste din cauza temperaturii scăzute a apei din circuitul închis.

Principiul Daikin privind apa potabilă

Toate sistemele Daikin care produc apă caldă menajeră sunt echipate cu un rezervor antilegionella şi sunt prevăzute cu un ciclu de dezinfectare săptămânal, care împiedică dezvoltarea bacteriilor în apa stocată. Totuşi, unele dintre aceste rezervoare de apă caldă se bazează pe principiul curgerii, ceea ce înseamnă că nu este necesară o dezinfectare termică săptămânală.

Dacă doriţi să fiţi absolut sigur că apa este potabilă, consultaţi boilerul nostru ECH20. Spre deosebire de încălzitoarele de apă tradiţionale, boilerul ECH20 încălzeşte instantaneu apa care trece prin rezervor. Acest proces evită stocarea prelungită a apei şi măreşte substanţial siguranţa şi calitatea apei dvs. calde. Prevăzută cu un boiler antilegionella, pompa noastră de căldură pentru apă caldă menajeră ECH20 garantează că aveţi întotdeauna apă fierbinte proaspătă şi sănătoasă.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe