Skip to main content

Unitatea mea acceptă kitul opțional de gateway de rețea, dar când încerc să adaug unitatea la cont, se blochează în procesul de inițializare. Ce pot să fac?

La adăugarea unei unități la cont, aplicația Daikin Residential Controller va verifica și raporta automat starea de inițializare a acelei unități și va indica progresul sub forma unei bare de progres.

Reține că, inițializarea unităților cu pompă de căldură Daikin Altherma din generația 2 necesită o repornire și poate dura până la 20 de minute.

Dacă, după 20 de minute, aplicația indică în continuare că unitatea se inițializează, efectuează următoarele acțiuni:

  • Repornește unitatea pompei de căldură Daikin Altherma prin oprirea și pornirea alimentării.
  • Verifică împreună cu instalatorul dacă software-ul unității pompei de căldură este compatibil cu gateway-ul de rețea utilizat. Este posibil ca software-ul să necesite actualizare.

În acest moment, sistemul de centrală termică pe gaz fără condensare Daikin (DRGATEWAYAA) este compatibil numai cu Daikin Room Thermostat (DOTT). În momentul în care conexiunea dintre centrala termică pe gaz și termostatul de cameră este întreruptă (de ex., defecțiune, deconectare etc.), aplicația va indica faptul că centrala termică se inițializează, deoarece va trebui să reinițializeze comunicarea cu termostatul. Atât timp cât unitatea centralei termice pe gaz nu este reconectată la termostat, aplicația va continua să indice starea de inițializare. După conectarea termostatului, progresul de inițializare (încărcare) poate fi verificat pe ecranul termostatului.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe