Skip to main content

Unitatea Daikin (Altherma, centrală termică) suportă kitul opțional de adaptor LAN Daikin, dar aplicația indică faptul că adaptorul LAN Daikin se inițializează.

Atenție: Pentru Daikin Altherma, inițializarea poate dura până la 15 min!

Kit opțional BRP069A6x:

La actualizarea firmware-ului adaptorului LAN Daikin de la versiunea 17003901 la cea mai recentă versiune firmware a adaptorului LAN Daikin, este necesară o resetare obligatorie a alimentării sistemului Daikin Altherma. Un pop-up din aplicația Daikin Online Control Heating îţi va comunica acest lucru. Dacă ai uitat să efectuezi resetarea obligatorie a alimentării sistemului Daikin Altherma, aplicația va indica faptul că adaptorul LAN Daikin se inițializează.

Inițializarea adaptorului LAN Daikin poate dura până la 15 min. Dacă, după 15 min, adaptorul LAN Daikin încă indică inițializarea în curs în aplicația Daikin Online Control Heating, încearcă următoarele acțiuni:

  • Reporneşte sistemul Daikin Altherma prin oprirea și pornirea alimentării.
  • Verifică împreună cu instalatorul dacă interfața cu utilizatorul Daikin Altherma este configurată pentru funcționarea în modul „control RT”. În acest moment, adaptorul LAN Daikin nu acceptă „control LWT” sau „control RT ext”.
  • Verifică împreună cu instalatorul dacă software-ul Daikin Altherma este compatibil cu adaptorul LAN Daikin; poate fi necesară o actualizare pentru a fi compatibil cu adaptorul LAN Daikin.

Kit opțional DRGATEWAYAA:

În acest moment, DRGATEWAYAA este compatibil numai cu termostatul de cameră Daikin. În momentul în care conexiunea dintre centrala termică Daikin și termostatul de cameră Daikin este întreruptă (de ex., defecțiune, deconectare etc. ), adaptorul LAN Daikin va indica starea de inițializare în curs deoarece necesită reinițializarea comunicației cu termostatul de cameră Daikin. Cât timp termostatul de cameră nu va fi reconectat, starea de inițializare în curs va fi prezentă. După conectarea termostatului de cameră Daikin, progresul de inițializare (încărcare) poate fi verificat de la termostatul de cameră Daikin.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe