Skip to main content

Vreau să îmi opresc unitatea sau să modific valoarea setată cu aplicația Daikin Residential Controller, dar aplicația nu permite acest lucru. De ce se întâmplă acest lucru?

În funcție de starea unității Daikin, anumite comenzi ale unității sunt blocate. Funcțiile care nu pot fi controlate sunt estompate.

Dacă modul instalator este activ în interfața cu utilizatorul a unității, controlul deplin al unității este blocat din motive de siguranță. Modul instalator se va dezactiva automat după un interval de timp. Totuși, dacă acest lucru nu se întâmplă, solicită instalatorului să dezactiveze modul instalator.

Când unitatea se află în modul eroare, din motive de siguranță, sunt blocate toate comenzile, cu excepția [ON/OFF] (pornit/oprit).

Dacă, după ce se află în modul eroare, unitatea intră în modul de urgență (fie automat, fie manual după confirmarea utilizatorului, în funcție de setări), blocarea comenzilor încetează, iar controlul deplin este din nou posibil. Pentru ca unitatea să intre „manual” în modul de urgență, este necesară o acțiune manuală în interfața cu utilizatorul a unității, prin urmare, trebuie să fii prezent fizic lângă unitate.

Dacă modul vacanță este activ pentru unitate, toate comenzile sunt, de asemenea, blocate. Pentru a relua controlul, dezactivează modul vacanță.

Pentru a verifica starea actuală a unității, apasă pe pictograma „clopoțel” dintr-un ecran de comandă.

Reține că unele unități cu pompă de căldură Daikin Altherma sunt numai parțial compatibile cu aplicația Daikin Residential Controller. Acest lucru poate duce la un cerc de funcționare inactiv sau estompat. Pentru o prezentare generală a funcțiilor acceptate de fiecare unitate, verifică matricea de compatibilitate din compatibilityMatrix.xlsx.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe