Skip to main content

Cum resetez gateway-ul de rețea la setările inițiale din fabrică?

Reține că, resetarea gateway-ului de rețea la setările din fabrică va șterge toate setările. Va trebui să configurezi din nou gateway-ul de rețea pentru a se potrivi cu preferințele proprii.

Setările care sunt resetate:

  • conectarea la rețeaua de acasă (setările WLAN);
  • denumirea și pictograma unității;
  • asocierea dintre gateway-ul de rețea și contul de utilizator.

Pentru a reseta gateway-ul de rețea la setările din fabrică:

  1. Apasă butonul de adăugate (semnul plus).
  2. Selectează unitatea pentru care dorești să resetezi gateway-ul de rețea.
  3. Apasă pe gateway-ul de rețea pe care vrei să îl resetezi.
    1. Dacă unitatea a fost deja adăugată la contul tău --> unitatea va fi enumerată ca „Alte unități din rețeaua ta”. Continuă cu pasul 4.
    2. Dacă unitatea nu a fost adăugată la contul tău --> unitatea va fi enumerată ca „Unități noi în rețea”. Adăugați mai întâi unitatea la cont, apoi începe din nou cu pasul 1.
  4. Unitatea poate necesita o actualizare firmware. Dacă este cazul, actualizează unitatea.
  5. În ecranul „Unități deja adăugate”, apasă cele trei puncte.
  6. Selectează „Resetare la setările din fabrică” și confirmă.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?