Skip to main content

Introducere în ONECTA

Doar ce ți-ai achiziționat/instalat o unitate nouă de la Daikin care funcționează în cloud sau ai utilizat aplicația „Daikin Online Controller” pentru unitățile de aer condiționat Daikin conectate? Atunci acest ghid te va ajuta să-ți înregistrezi online toate unitățile Daikin într-o singură aplicație ONECTA. Pentru a reuși, trebuie să te afli acasă, acolo unde ai instalat unitatea (unitățile) Daikin și unde trebuie să ai conexiune activă la internet.

După crearea contului și conectare, ajungi la ecranul de „Home” (Acasă) al aplicației ONECTA. Acesta prezintă imaginea de ansamblu a tuturor unităților Daikin conectate la contul Daikin ID.

Înregistrarea Onecta

Ai migrat de la Daikin Online Controller?

La prima lansare a aplicației ONECTA, este normal să nu vezi unitățile existente din aplicația anterioară, „Daikin Online Controller”. Unitățile tale trebuie transferate manual/înregistrate în ONECTA înainte de a fi vizibile. Până la realizarea acestui pas, poți folosi aplicația „Daikin Online Controller”, iar odată înregistrate unitățile în aplicația ONECTA, aplicația „Daikin Online Controller” poate fi eliminată.

Înregistrarea unei unități Daikin în aplicația ONECTA

Pentru a înregistra o unitate conectată Daikin în ONECTA, apasă „let's add your first unit!” (adaugă prima ta unitate!) sau apasă pe simbolul „+” și selectează „add a device” (adaugă un dispozitiv).

Înregistrarea Onecta
Adăugarea unui dispozitiv în ONECTA

Se va deschide pagina „add unit” (adaugă unitate), din care poți începe înregistrarea unei unități Daikin conectate în contul tău.

În funcție de tipul unității Daikin și de combinația adaptorului (LAN sau WLAN), selectează:

  • Detectează un dispozitiv wireless
  • Selectează unitatea proprie din „new units in your network” (unități noi în rețeaua proprie).

Aplicația te va îndruma astfel prin etapele necesare pentru înregistrarea unei unități Daikin conectate în ONECTA.

Dispozitiv wireless ONECTA
Conectare ONECTA la dispozitiv wireless

Ai migrat de la Daikin Online Controller?

Unitățile tale de aer condiționat sunt deja conectate la rețeaua locuinței tale și vor fi identificate automat de aplicația ONECTA. Selectează pe rând unitățile identificate și urmează procedurile ulterioare pentru a înregistra aceste unități în aplicația ONECTA. Unitățile înregistrate cu succes sunt mutate în „registered devices found” (dispozitive înregistrate identificate), astfel încât să nu înregistrezi de două ori același dispozitiv.

ONECTA - De la Daikin Controller
ONECTA - Adăugată la cont

Detectează un dispozitiv wireless

Se afișează o listă de unități conectabile compatibile, din care trebuie selectat produsul corect. Dacă unitatea Daikin proprie nu se află pe listă, utilizează categoria „other” (altele). În funcție de tipul de unitate Daikin selectat, se vor afișa instrucțiunile corecte pas cu pas.

ONECTA - Adaugă o unitate
ONECTA - Adaugă o unitate

După selectarea tipului corect, vei putea selecta cine poate conecta unitatea proprie Daikin la rețeaua proprie. Acest lucru se poate face prin:

  • Utilizarea SSID și cheie <--­- recomandat
  • WPS (configurare protejată prin Wi-Fi)
ONECTA - SSID și cheie sau WPS

Continuare cu „SSID & Key” ( SSID și cheie)

Pentru a continua fluxul „SSID & Key” ( SSID și cheie), activează modul punctului de acces pentru adaptorul WLAN propriu. Urmează instrucțiunile pas cu pas pentru a realiza această acțiune. Odată realizată cu succes, apasă mai departe și finalizează secțiunea SSID & Key ( SSID și cheie).

ONECTA - Activare punct de acces realizată
ONECTA - Introducere acreditări

Aplicația ONECTA se va conecta acum la adaptorul WLAN al Daikin, astfel încât poți configura adaptorul în funcție de rețeaua proprie. Aplicația ONECTA va afișa o listă a rețelelor Wi-Fi identificate de adaptorul WLAN propriu de la Daikin. Selectează rețeaua proprie, introdu acreditările Wi-Fi și continuă. Dacă rețeaua proprie nu este pe listă, poți încerca să reîmprospătezi pagina, să conectezi manual sau poate că semnalul este prea slab.

ONECTA - Alege o rețea Wi-Fi

Odată configurate acreditările Wi-Fi, aplicația ONECTA te va îndruma prin alte etape de configurare pentru a finaliza înregistrarea unității conectabile proprii de la Daikin.

ONECTA - Adaugă unitatea la Wi-Fi
ONECTA - Unitate conectată la cont

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe