Skip to main content

Aer curat

Descoperă beneficiile

Eficiență dovedită împotriva virusurilor respiratorii

Confirm testelor realizate în cadrul Institut Pasteur de Lille, purificatoarele de aer Daikin elimină peste 99,98% din coronavirusul uman HCoV-229E* în 2,5 min. *Acest virus face parte din aceeași familie ca SARS-CoV-2, coronavirusul din spatele pandemiei de COVID-19.

Elimină particulele de poluare PM, praful, mucegaiul şi polenul

Purificatoarele sunt dotate cu filtru de aer HEPA care elimină 99,97% din particule fine de praf, poluare si alti alergeni care au între 0.1 si 2.5μm. Aparatele sunt prevăzute și cu un led indicator PM 2.5 pentru ca tu să fii informat permanent despre calitatea aerului din casa.

Durată de viață de 10 ani pentru filtrul HEPA

Nu este nevoie să înlocuiți filtrele în primii 10 ani de la achiziția purificatorului, evitând costurile suplimentare pentru înlocuirea regulată a filtrelor.

Eficiență împotriva alergenilor, recunoscută de BAF

Sigla de aprobare a BAF (Fundația britanică pentru alergii) privind alergiile garantează că produsul este eficient pentru reducerea particulelor de mici dimensiuni, care ar putea include alergeni, bacterii și virusuri.

Una dintre cele mai silențioase game de purificatoare de aer disponibile pe piața europeană

Purificatoarele noastre de aer produc foarte puțin zgomot în timpul operării silențioase (nivel de presiune sonoră: 19 dBA), oferindu-vă aer pur în mod inaudibil.

Eficiență energetică ridicată

Purificatoarele noastre de aer au eficiență energetică ridicată, grație senzorilor speciali, care detectează nivelul de poluanți din aer și pornesc și opresc unitatea în funcție de necesitate.

MCK55W

Daikin MCK55W asigură atât umidificarea, cât şi purificarea aerului într-o singură unitate, pentru un aer curat și mereu proaspat. Cu ajutorul unui filtru rotativ de umidificare, preia apa din rezervorul integrat şi umidifică aerul din încapere eliminând efectele aerului uscat, cu un debit de 500 ml/h. Produsul este recomandat în special daca aveti bebelusi sau copii mici pentru a mentine umiditatea relativă la valoarea optima de 50-55%.

MCK55W este dotat cu o serie de filtre: HEPA, Flash Streamer, pre-filtre, ionizator cu plasmă, care vor descompune microparticulele fine de poluare PM, va indepărta și descompune mucegaiul, polenul, acarienii, praful, parul de animale și mirosurile.

MC55W

Purificatorul MC55W este suficient de mic pentru a se încadra pe birou, dar suficient de puternic pentru a elimina 99% din particulele de praf, polen, mirosuri, mucegai și părul animalelor de companie.

Este echipat cu un senzor care detectează rapid nivelul de praf şi miros din incapere, recunoaște particule mici precum PM2.5 și reacționează în consecință.

Din punct de vedere al zgomotului, este foarte silenţios, cu un nivel al presiunii sonore redus până la 19 dBA, asigurând un somn liniștit pentru întreaga familie.

Comparație între cele două modele de purificatoare Daikin