Daikin, Furnizorul numărul unu de aer curat

Stim ca sănătatea ta si aerul pe care il respiri sunt foarte importante pentru tine. Și mai stim că uneori ți-e dor şi de plimbările în aer liber și de excursiile la munte cu prietenii. Pentru a-ți face statul acasă mai puțin apăsător, noi îți propunem să-ți asiguri doza zilnică de aer proaspăt şi sănătos cu ajutorul unui purificator de aer performant Daikin.

Elimină particulele de poluare PM, praful, mucegaiul şi polenul

Noile purificatoare sunt dotate cu filtru de aer HEPA care elimină 99,97% din particule fine de praf, poluare si alti alergeni care au între 0.1 si 2.5μm. Filtrul are o durată de viață de 10 ani. Aparatele sunt prevazute si cu un led indicator PM 2.5 pentru ca tu sa fii informat permanent despre calitatea aerului din casa.

Broșura și Lista de preturi Purificatoare

Tehnologie de top

Cele doua modele de purificatoare: cu umidificare, MCK55W, și fără funcția de umidificare, MC55W fac parte din noua generatie de purificatoare Daikin. Purificatoarele sunt produse exclusiv în Japonia şi beneficiază de tot know how-ul şi tehnnologiile Daikin, pentru ca tu si casa ta smart să vă bucurați de produse inteligente şi actuale.


Purificator si umidificator de aer MCK55W

Preț recomandat: 3083 lei

Purificatorul de aer MCK55W asigură atât umidificarea, cât şi purificarea aerului într-o singură unitate, pentru un aer curat și mereu proaspat. Cu ajutorul unui filtru rotativ de umidificare, preia apa din rezervorul integrat şi umidifică aerul din încapere eliminând efectele aerului uscat, cu un debit de 500 ml/h.

Produsul este recomandat în special daca aveti bebelusi sau copii mici pentru a mentine umiditatea relativă la valoarea optima de 50-55% mai ales îm perioada rece, atuni când temperatura exterioară scade.

MCK55W este dotat cu o serie de filtre: HEPA, Flash Streamer, pre-filtre, ionizator cu plasma, care vor descompune microparticulele fine de poluare PM, va indepărta și descompune mucegaiul, polenul, acarienii, praful, parul de animale și mirosurile.

 

 

Purificator de aer Daikin MC55W

Banner_561x474_v3.jpg

Preț recomandat: 2.453 lei

Purificatorul Daikin MC55W este suficient de mic pentru a se încadra pe birou, dar suficient de puternic pentru a elimina 99% din particulele de praf, polen, mirosuri, mucegai și părul animalelor de companie. Este echipat cu un senzor care detectează rapid nivelul de praf şi miros din incapere, recunoaște particule mici precum PM2.5 și reacționează în consecință.

Purificarea aerului se face prin extragerea aerului din încăpere prin pre-filtrele dispuse lateral si in fata, in partea de jos a aparatului. Urmează trecerea aerului printr-un filtru HEPA Electrostatic care elimină 99,97% particule fine de 0,3 μm.

Din punct de vedere al zgomotului, este foarte silenţios, cu un nivel al presiunii sonore redus până la 19 dBA, asigurând un somn liniștit pentru întreaga familie.

 

 

Comparație între cele două modele de purificatoare Daikin

MODEL Purificator și umidificator de aer MCK55W Purificator de aer MC55W
Functie umidificare Da Nu
Senzor detector PM2.5 Da Da
Tehnologie Flash Streamer Da Da
Filtru HEPA Da Da
Filtre suplimentare filtru umidificare/ filtru fotocatalitic din apatit de titan/ filtru dezodorizare/ 3 pre-filtre/filtru ionizator cu plasma filtru fotocatalitic din apatit de titan/filtru dezodorizare/ 3 pre-filtre/filtru ionizator cu plasma
Suprafața aplicabilă din încăpere 41 m² in modul purificare si 23 m² in modul purificare si umidificare 41 m²
Greutate 9,5 kg (fără apă in rezervor) 6.8 kg
Capacitate rezervor 2,7 l /
Dimensiuni (mm) Înălțime 700 (718 cu roți) x Lățime 270 x Adâncime 270 Înălțime 500 x lățime 270 x adâncime 270
Debit de aer in modul Turbo 330 m³/oră 330 m³/oră
Nivel de presiune sonoră in modul Silentios 9dB(A) 9dB(A)
Alimentare electrică 1 Fază, 220-240/220-230V, 50/60Hz 1 Fază, 220-240/220-230V, 50/60Hz
MCK55W_installation picture.tif