Skip to main content

Aer condiționat eficient energetic pentru casa ta

Sprijinit de mai mult de 90 de ani de experiență. Daikin oferă soluții de climatizare fiabile și eficiente energetic, pentru crearea unei atmosfere ideale în orice tip de spațiu.

bg-image

Tehnologii cu eficiență ridicată pentru viitor

Soluțiile noastre de răcire sunt clasificate ca având printre cele mai bune valori ale eficienței energetice de pe piață. Datorită concentrării noastre pe energia din surse regenerabile și pe tehnologii inovative, beneficiezi de o soluție completă care maximizează rentabilitatea investiției tale. Dedicarea noastră de a dezvolta soluții de climatizare eficiente energetic garantează faptul că unitățile Daikin nu sunt numai conforme, ci sunt uneori chiar înaintea standardelor legislative.

Configurații flexibile pentru locuința ta

Sistem split

Sistem split

Pentru o cameră

Un sistem single-split contactează o unitate interioară de o unitate exterioară, pentru instalare ușoară și directă de răcire și încălzire.

Sistem Multi Split

Sistem Multi Split

Pentru întreaga locuință

Cu pompele de căldură aer-aer Daikin, poți conecta până la cinci unități interioare la o unitate exterioară pentru răcire sau încălzire eficientă pentru până la cinci camere. Temperatura pentru fiecare cameră poate fi controlată independent.

Echipare cu propria tehnologia inverter

Tehnologia noastră cu inverter reduce consumul de energie cu până la 30% în comparație cu un sistem fără inverter, prin simpla ajustare a vitezei motorului așa cum este necesar, în loc de oprirea și pornirea continuă a acestuia.

Echipare cu propria tehnologie inverter

Design premiat pentru spațiul interior

Fie că vorbim despre unități de perete, de pardoseală sau ascunse în plafon, datorită gamei noastre largi de unități interioare și de opțiuni de design, vei găsi întotdeauna o soluție climatică care se potrivește cu spațiul interior.

bg-image
bg-image
bg-image
bg-image

Control inteligent al climatizării

Aparatele de aer condiționat Daikin oferă moduri diferite control al climatului locuinței tale. Folosește aplicația ONECTA de pe smartphone, telecomanda cu infraroșu sau comandă vocală prin Alexa sau Google Home.

Cele mai populare aparate de aer condiționat

 • Ururu Sarara

  Soluție A+++, premium, de perete, pentru răcire, încălzire, umidificare, dezumidificare, ventilare și purificarea aerului.

 • Stylish

  Soluție până la A+++, de perete, premiată, pentru răcire și încălzire. Disponibilă în patru culori și potrivită pentru toate interioarele.

 • Emura

  Soluție până la A+++, de perete, premiată pentru design, pentru răcire și încălzire. Disponibilă în trei culori: alb mat, argintiu și negru mat.

 • Perfera

  Soluție până la A+++, de perete sau de pardoseală, pentru răcire sau încălzire, care oferă performanță și confort bune.

 • Sensira

  Soluție până la A++, de perete, pentru răcire sau încălzire, care oferă un raport optim calitate-preţ.

 • Optimised Heating 4

  Unități special concepute pentru climate mai reci până la -25 °C, cu eficiență energetică de până la A+++ pentru încălzire.

bg-image

Aparatul de aer condiționat este o pompă de căldură aer-aer

Aparatul de aer condiționat este de fapt o pompă de căldură aer-aer care utilizează energia termică a aerului pentru a răci și a încălzi într-un mod eficient.

Există dispozitive care sunt capabile să funcționeze într-un interval de temperaturi mai îngust, în timp ce altele pot funcționa într-o gamă mai largă de temperaturi exterioare.

Aparatele de aer condiționat special optimizate pentru încălzire îți pot oferi confort termic până la -25°C fără o pierdere majoră de eficiență, în timp ce aparatele de aer condiționat „tradiționale” din gama noastră funcționează de obicei până la -15°C sau -20°C temperatură exterioară. Încălzirea cu aer condiționat este cea mai rapidă și mai ușoară metodă de încălzire.

bg-image

Sistemul de filtrare al aparatelor de aer condiționat

Sistemul de filtrare al aparatelor de aer condiționat Daikin elimină eficient alergenii, particulele de praf și mirosurile neplăcute. Soluția perfectă pentru a aduce alinare persoanelor care suferă de alergii.

În plus, filtrele Daikin dezodorizează foarte bine: neutralizează fumul de tutun și alte mirosuri.

S-a dovedit că tehnologia Flash Streamer neutralizează virușii și bacteriile.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe