Stand By Me

Stand By Me

Bucură-te de garanție extinsă gratuit pentru unitatea ta Daikin.

Warranty extension

Extinderea Garanției

Cadoul nostru pentru tine

Extinderea gratuită a garanției se aplică pieselor de schimb și devine activă imediat după ce unitatea ta Daikin a fost înregistrată pe platforma Stand By Me.

Parts Replacement

Piese de Schimb Originale

Reparații în care poți avea încredere.

Piesele de schimb folosite de către Daikin și partenerii noștri sunt certificate, ceea ce înseamnă că riscul defecțiunilor este redus, asigurându-te de valabilitatea garanției unității tale.

Service Partners

Service pentru parteneri

Îngrijire fără griji.

Partenerii autorizați de service Daikin primesc automat o notificare și sunt informați când unitatea ta înregistrată are nevoie de întreținere.

Stand by me Logo

Suportul tău online

Stand By Me este o platformă online destinată partenerilor Home Comfort Expert și clienților acestora care au achiziționat o nouă unitate Daikin, care le ofera posibilitatea de a înregistra în baza de date Stand By Me echipamentele achiziționate de către clienții finali și datele de contact ale acestora. Platforma le permite partenerilor HCE să ofere clienților Daikin servicii suplimentare post-vânzare, precum extinderea garanției, mentenanță, etc. Accesul facil la informații ajută partenerii de service Daikin să ofere asistență rapidă și remarcabilă clienților. 

 

Cum se înregistrează noua unitate Daikin:

1. Contactează dealerul Daikin de la care ai achiziționat unitatea Daikin și solicită codul de înregistrare pentru crearea contului Stand By Me;

2. Confirmă înregistrarea prin introducerea codului de punere în funcțiune;

3. Completează și updatează-ți profilul;

4. Poți accesa și vizualiza oricând toate pachetele de servicii disponibile pentru unitatea ta Daikin. 

Află mai multe