Skip to main content

Pompe de căldură: pachete complete de încălzire

Iarna asta Daikin îți oferă pachetul complet pentru un mediu călduros și sănătos, la preț avantajos!

Transformă-ți casa cu soluții moderne și complete de climatizare, asigurând totodată sănătate optimă prin tehnologii avansate de purificare a aerului.

Alege oferta care ți se potrivește!

Achiziționează orice pompă de căldură Altherma 3 împreună cu purificatorul de aer MCK55W și beneficiezi de până la 2966 lei avantaj client!

(detalii în regulament)

SAU

Achiziționează orice sistem Multisplit Perfera împreună cu purificatorul de aer MC55W și beneficiezi de până la 2473 lei avantaj client!

(detalii în regulament)

SAU

Află mai multe despre purificatoarele Daikin.

MC55W

Purificator de aer cu tehnologie patentată Flash Streamer, eficientă împotriva bacteriilor și virusurilor.

MCK55W

Purificator de aer care oferă umidificare şi purificare simultană a aerului, cu tehnologie patentată Flash Streamer

Regulamentul campaniei

  • Prezenta campanie este activă în perioada 10 ianuarie – 31 martie 2024, la achizitionarea unuia dintre pachetele:
  • Pompă de caldură Daikin Altherma (unitate interioară + unitate exterioară) + purificator de aer Daikin MCK55Wavantaj financiar client de până la 2966 lei.
  • Sistem Multisplit (unitate exterioară MXM + minim două unități interioare Daikin Perfera) + purificator de aer Daikin MC55Wavantaj financiar client de până la 2473 lei.
  • Oferta este valabilă și poate fi accesată în toate magazinele fizice ale partenerilor Daikin, în limita stocului disponibil. Lista partenerilor Daikin se găsește aici.
  • Sumele afișate ca avantaj la achiziționarea pachetelor reprezintă prețurile de listă ale purificatoarelor de aer menționate (MCK55W, respectiv MC55W), prețuri afișate de Daikin pe site-ul său: www.buydaikin.ro și recomandate de Daikin partenerilor săi.
    Avantajul financiar al ofertei poate varia în funcție de prețul de vânzare al partenerului Daikin, de la care se face achiziția, pentru purificatoarele de aer DAIKIN (modelele MCK55W și MC55W).
  • Pentru detalii suplimentare sau întâmpinarea de probleme în accesarea ofertei, vă rugăm să ne contactați la: customersupport@daikin.ro | 0372 309 381.