Skip to main content

Versiune split cu agent frigorific

Gama Daikin Altherma 3 are un nou membru al familiei: versiunea split cu agent frigorific pentru pompe de căldură pentru climate temperate.

Daikin Altherma 3 R MT utilizează un compresor și agent frigorific pentru a transfera energia din aer în apă. Unitatea split cu agent frigorific furnizează răcire, încălzire și apă caldă menajeră.

Conceptul

Completează toate tipurile de locuințe atât în interior, cât și la exterior.

Citeste mai multe

Zgomotul

Păstrează o ambianță liniștită și relaxantă, fără niciun fel de perturbări.

Citeste mai multe

Performanță

Beneficiezi de cele mai recente tehnologii pentru a economisi energie și bani.

Citeste mai multe

Combinarea utilului cu plăcutul

Personalizează-ți sistemul pentru a se potrivi nevoilor tale de stil de viață și confort.

Citeste mai multe
bg-image
Câștigătoare a premiului pentru design iF 2019 și a premiului de design RedDot 2019.

Design premiat

Proprietarii de locuințe își doresc o unitate care nu numai că funcționează bine, dar și arată bine în orice cameră. De aceea Daikin și-a propus să creeze o unitate cu caracteristici tehnice excepționale și un design versatil.

bg-image

Ceea ce este nemaipomenit în interior, ar trebui să arate nemaipomenit și la exterior...

Curat, minimal și simplu sunt trei cuvinte care descriu cel mai bine unitatea exterioară Daikin Altherma 3 R MT. O grilă orizontală neagră acoperă întreaga placă frontală pentru a ascunde unicul ventilator și a reduce sunetul său de funcționare, în timp ce finisajul gri mat reflectă culoarea peretelui exterior pentru a ajuta unitatea să se integreze în medii și peisaje diferite.

bg-image

Liniștea înseamnă confort

Când funcționează în modul Standard Sound, nivelul de presiune sonoră al unității exterioare este de 38 dBA (la 3 m) - adică undeva între un ciripit de păsări și o bibliotecă liniștită. În modul Zgomot scăzut, presiunea sonoră este redusă la jumătate (35 dBA la 3 m).

Cum este măsurat sunetul

Puterea sonoră este generată de unitatea însăși, independent de distanță și mediu. Presiunea sonoră este sunetul perceput la o anumită distanță. Presiunea sonoră este calculată de obicei la o distanță între 1 și 5 m de unitate.

Putere sonoră
bg-image

Performanța excepțională vine din interior

Daikin Altherma 3 R MT conține cele mai recente tehnologii HVAC, dezvoltate în Europa pentru climatele europene. Descoperă
caracteristicile care evidențiază acest produs față de restul.

bg-image

Fabricată cu meticulozitate

1. Carcasă modernă

Inginerii Daikin au colaborat cu proiectanții pentru a aduce o gură de aer proaspăt în aspectul unității exterioare tradiționale. Inspirată de designul excelent al unităților interioare Daikin, această unitate exterioară dispune de o placă frontală atractivă și de linii clare pentru a se integra fără probleme în mediul înconjurător.


2. Ventilator de capacitate ridicată

Unitățile de mare capacitate tind să funcționeze cu două ventilatoare, dar această unitate exterioară are nevoie doar de unul singur. Ventilatorul de dimensiuni mai mari îmbunătățește circulația aerului, ceea ce îl ajută să obțină un zgomot de funcționare redus.

componentele din interiorul pompei de căldură 3 H HT

3. Compresor cu injecție dublă

Daikin Europe a colaborat cu Centrul pentru Inovație și tehnologie Daikin din Japonia pentru a dezvolta un compresor special, care să furnizeze o temperatură a apei de ieșire de până la 65 °C.​
Această pompă de căldură pentru climat temperat utilizează R-32: un agent frigorific, care emite mai puține emisii de CO2.


4. Izolație rezistentă

Izolația cu 3 straturi și tampoanele din cauciuc dintre placa inferioară și placa de vibrații absorb și izolează sunetele emise de compresor în timpul funcționării.

bg-image

Învinge temperaturile scăzute

Daikin Altherma 3 R MT este o soluție de încălzire care utilizează energia regenerabilă și care funcționează la fel de bine în zonele cu climă mai rece și mai caldă. În comparație cu alte sisteme de încălzire, această gamă extrage căldura din aerul exterior pentru a furniza capacitatea corectă de încălzire și apă caldă, chiar și la temperaturi de până la - 25 °C.

bg-image

O singură soluție - combinații multiple

Daikin Altherma 3 R MT conține cele mai recente tehnologii HVAC, dezvoltate în Europa pentru climatele europene. Descoperă
caracteristicile care evidențiază acest produs față de restul.

bg-image
Să analizăm interiorul unei case în care sunt instalate trei unități interioare și o unitate exterioară Daikin. Ilustrație.

Alege unitatea interioară

Descoperă cele trei unități interioare care fac parte din această gamă și cele trei setări diferite (trei funcții) din care poți alege pentru a personaliza gama astfel încât să răspundă cerințelor în materie de climatizare.

1. Modelul de perete

O unitate compactă care se combină cu un rezervor separat pentru a furniza apă caldă menajeră. Acest model oferă o funcție de răcire opțională.


2. Modelul cu rezervor de ACM integrat, din oțel inoxidabil

O unitate compactă cu o amprentă la sol de numai 595 x 625 mm. Unitatea se conectează la un rezervor de 180 sau 230 l pentru a satisface necesarul de apă caldă menajeră și poate fi setată să funcționeze fie în modul răcire, fie în cel pe două zone.

O unitate exterioară și 3 unități interioare Daikin.

3. Model cu rezervor de ACM ECH2O integrat

Unitatea ECH2O vine cu un rezervor termic pentru apă caldă menajeră de 300 sau 500 l, care poate fi conectat la panouri solare termice. Acest model oferă o setare de răcire opțională.

Patru caracteristici

Numai încălzire

Funcția Numai încălzire este standard în gama de produse Daikin și este disponibilă pentru toate cele trei unități interioare. Această setare asigură încălzirea spațiului și apa caldă menajeră.

Încălzire și răcire

Dacă ai nevoie de răcire pentru confortul tău, pe lângă încălzire și apă caldă, funcția Reversibilă este cea mai bună soluție. Disponibilă pentru toate cele trei unități interioare, această caracteristică permite sistemului să își inverseze funcționarea pentru a asigura răcirea în locul încălzirii. Această setare necesită un sistem de conducte prin pardoseală sau ventiloconvectoare.

Bizonală

Unitatea de pardoseală integrată este singura unitate interioară prevăzută cu funcția Bizonală. Funcția Bizonală îți permite gestionarea și reglarea simultană a două zone de temperatură din casa ta care utilizează surse diferite, cum ar fi radiatoarele sau încălzirea prin pardoseală.

Logoul Daikin Residential Controller.

Aplicația Daikin Residential Controller cu control vocal

  • Controlează sistemul de încălzire de acasă sau de la distanță prin smartphone
  • Controlează sistemul de încălzire prin comenzi vocale
  • Integrează Asistent Google și Amazon Alexa
  • Funcțiile noastre includ:
    • programarea pentru utilizarea zilnică sau modul vacanță
    • controlul mai multor unități/creșterea performanței
    • monitorizarea consumului de energie

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe