Skip to main content

Chintesența pompelor de căldură

Daikin Altherma 3 H HT reprezintă o investiție în confort și economii de energie. Această pompă de căldură aer-apă asigură încălzire, răcire și apă caldă instant - și utilizează mai puțină energie pentru a le realiza. Acest sistem este ideal pentru proprietarii de locuințe care doresc să-și modernizeze boilerul sau sistemul tradițional de încălzire utilizând o soluție mai ecologică și mai rentabilă.

Design

Complementează toate tipurile de locuinţe atât la interior, cât şi la exterior.

Citeste mai multe

Zgomotul

Păstrează o ambianță liniștită și relaxantă, fără niciun fel de perturbări.

Citeste mai multe

Performanță

Beneficiezi de cele mai recente tehnologii pentru a economisi energie și bani.

Citeste mai multe

Combinarea utilului cu plăcutul

Personalizează-ți sistemul pentru a se potrivi nevoilor dvs. de stil de viață și confort.

Citeste mai multe
bg-image

 

 

Design premiat

 

Proprietarii de locuinţe îşi doresc o unitate care nu numai că funcţionează bine, dar şi arată bine în orice cameră. De aceea Daikin şi-a propus să creeze o unitate cu caracteristici tehnice excepţionale şi un design versatil. Aceste eforturi au adus pompei de căldură Daikin Altherma 3 H HT, nu unul ci chiar două premii prestigioase de design.

bg-image

Ceea ce este nemaipomenit în interior, ar trebui să arate nemaipomenit și la exterior...

Curat, minimal și simplu sunt trei cuvinte care descriu cel mai bine unitatea exterioară Daikin Altherma 3 H HT. O grilă orizontală neagră acoperă întreaga placă frontală pentru a ascunde unicul ventilator și a reduce sunetul său de funcționare, în timp ce finisajul gri mat reflectă culoarea peretelui exterior pentru a ajuta unitatea să se integreze în medii și peisaje diferite.

bg-image

Liniștea înseamnă confort

Când funcționează în modul Standard Sound, nivelul de presiune sonoră al unității exterioare este de 38 dBA (la 3 m) - adică undeva între un ciripit de păsări și o bibliotecă liniștită. În modul Low Sound, presiunea sonoră este redusă la jumătate (35 dBA la 3 metri).

Ascultă cum funcționează Daikin Altherma 3 H HT

Cum este măsurat sunetul

Puterea sonoră este generată de unitatea însăși, independent de distanță și mediu. Presiunea sonoră este sunetul perceput la o anumită distanță. Presiunea sonoră este calculată de obicei la o distanță între 1 și 5 m de unitate.

Putere sonoră
Modul Standard și Low sound al Daikin Altherma 3 H HT este comparat cu sunetele pe care le auziți zilnic la nivel de dBA.
bg-image

Performanța excepțională vine din interior

Daikin Altherma 3 H HT conține cele mai recente tehnologii HVAC, dezvoltate în Europa pentru climatele europene. Descoperă
caracteristicile care fac ca acest produs să se evidențieze în raport cu altele.

bg-image

Fabricată cu meticulozitate

1. Carcasă modernă

Inginerii Daikin au colaborat cu proiectanții pentru a aduce o gură de aer proaspăt în aspectul unității tradiționale de exterior. Inspirată de designul excelent al unităților interioare Daikin, această unitate exterioară dispune de o placă frontală atractivă și de linii clare pentru a se integra fără probleme în mediul înconjurător.


2. Ventilator de capacitate ridicată

Unitățile de mare capacitate tind să funcționeze cu două ventilatoare, dar această unitate de exterior are nevoie doar de unul singur. Ventilatorul de dimensiuni mai mari îmbunătățește circulația aerului, ceea ce îl ajută să obțină un zgomot de funcționare redus.

piesele din interiorul pompei de căldură 3 H HT

3. Compresor complet nou

Daikin Europa a colaborat cu Daikin Technology and Innovation Centre din Japonia pentru a dezvolta un compresor special care să furnizeze apă la 70 °C. Această pompă de căldură cu temperatură ridicată este, de asemenea, prima care utilizează R-32: un agent de răcire mai eficient din punct de vedere energetic, care eliberează mai puține emisii de CO2 .


4. Izolație rezistentă

Izolația cu 3 straturi și tampoanele din cauciuc dintre placa inferioară și placa de vibrații absorb și izolează sunetele emise de compresor în timpul funcționării.

bg-image

Învingeţi temperaturile scăzute

Daikin Altherma 3 H HT este o soluţie de încălzire regenerabilă care funcţionează la fel de bine atât în zonele cu climă mai rece, cât şi în cele cu climă caldă. În comparaţie cu alte sisteme de încălzire, această gamă extrage căldura din aerul exterior pentru a furniza capacitatea corectă de încălzire şi apă caldă, chiar şi la temperaturi de până la -28 °C.

bg-image

O singură soluție - combinații multiple

Gama include o unitate de exterior compatibilă cu trei unități de interior recunoscute, toate putând fi
personalizate pentru a furniza încălzire, răcire și apă caldă menajeră.

bg-image
Să analizăm interiorul unei case în care sunt instalate trei unități de interior și o unitate de exterior Daikin. Ilustrație.

Alegeți-vă unitatea interioară

Descoperiți cele trei unități interioare care fac parte din această gamă și cele trei setări diferite (trei caracteristici) din care puteți alege pentru a personaliza gama astfel încât să răspundă cerințelor dvs. climatice.

1. Modelul de perete

O unitate compactă care se combină cu un rezervor separat pentru a furniza apă caldă menajeră. Acest model oferă o funcție de răcire opțională.


2. Modelul cu rezervor de ACM integrat, din oţel inoxidabil

O unitate compactă cu o amprentă la sol de numai 595x625 mm. Unitatea se conectează la un rezervor de 180 l sau 230 l pentru a satisface necesarul de apă caldă menajeră şi poate fi setată să funcţioneze fie în modul răcire, fie în cel bizonal.

O unitate de exterior și 3 unități de interior Daikin.

3. Modelul ECH2O cu rezervor de ACM integrat

Unitatea ECH2O este livrată cu un rezervor termal ACM de 300 l sau 500 l care se poate conecta la panourile solare termice. Acest model oferă o setare de răcire opţională.

 

Patru caracteristici

Numai încălzire

Funcția Numai încălzire este standard în gama de produse Daikin și este disponibilă pentru toate cele trei unități interioare. Această setare asigură încălzirea spațiului și apa caldă menajeră.

Încălzire și răcire

Dacă ai nevoie de răcire pentru confortul tău, pe lângă încălzire și apă caldă, funcția Reversibilă este cea mai bună soluție. Disponibilă pentru toate cele trei unități interioare, această caracteristică permite sistemului să își inverseze funcționarea pentru a asigura răcirea în locul încălzirii. Această setare necesită un sistem de conducte prin pardoseală sau ventiloconvectoare.

Bizonală

Unitatea de pardoseală integrată este singura unitate interioară prevăzută cu funcția Bizonală. Funcția Bizonală vă permite gestionarea și reglarea simultană a două zone de temperatură din casa dvs. care utilizează surse diferite, cum ar fi radiatoarele sau încălzirea prin pardoseală.

Logoul Daikin Residential Controller.

Aplicația Daikin Residential Controller cu control vocal

  • Controlează sistemul de încălzire de acasă sau de la distanță prin smartphone
  • Controlează sistemul de încălzire prin comenzi vocale
  • Integrează Asistent Google și Amazon Alexa
  • Funcțiile noastre includ:
    • Programarea pentru utilizarea zilnică sau modul vacanță
    • Controlul mai multor unități/creșterea performanței
    • Monitorizarea consumului de energie