alexander_smile.png

Confortul interior perfect. Perfect pentru tine.

Știm cât de mult contează să te simți confortabil la tine acasă. Uneori, chiar și jumătate de grad în plus sau în minus este extrem de important. De aceea, pentru tine, creăm climatul interior adaptat nevoilor tale. Un climat care te face să zâmbești. Iar atunci când zâmbești, știm că soluția noastră este perfectă. Perfectă pentru tine.

DaikinRo_1050x374.jpg

Încă un motiv să zâmbești: până la 700 lei Cash Back

Cumpără și instalează o unitate de aer condiționat Daikin prin partenerii Home Comfort Expert. Înregistrează-te pe platforma Stand By Me și, pe lângă faptul că te vei bucura de garanție extinsă pentru noul tău aparat de aer condiționat, poți primi înapoi banii pe instalare, în limita a 700 lei

Promoția se desfășoară în perioada 1 Iulie-15 August 2019. Citește Regulamentul.

imag 1530 x 545 px fata.jpg
 

Extinderea garanției - cadoul nostru pentru tine

Pentru a-ți asigura confortul perfect, am creat pentru tine platforma online Stand By Me. Prin intermediul acesteia oferim cele mai bune servicii postvânzare clienților noștri care au achiziționat echipamente Daikin, prin intermediul partenerilor Home Comfort Expert.

Accesând link-ul primit după înregistrarea produsului, de către partenerul tău, vei beneficia gratuit de garanție extinsă de 5 ani și de pachete de servicii suplimentare, putând urmări istoricul unității tale.

În plus, nu uita că până pe 15 August poți primii banii înapoi pe instalare, în limita a 700 lei.

 

 

centrala.jpg

Confortul devine extrem de simplu, cu noua centrală Daikin

Cu centrala Daikin vei avea parte de răsfățul zilelor de vară, în plină iarnă chiar la tine acasă, fără teama de a fi vechi sau demodat. Mai mult, te va surprinde cu dimensiunile sale reduse, perfecte pentru spații mici, designul plăcut și încadrarea simplă în mobilierul existent.

 

daikinforlife

Trimite-ne feedback-ul tău!

Opinia ta este foarte importantă pentru noi! Vrem să oferim cele mai bune produse şi servicii, iar feedbackul tău ne ajută să ne îmbunătăţim continuu. 

Spune-ne cum a fost experiența ta cu Daikin și poți câștiga unul dintre cele 8 premii Apple iPad 9,7'' WiFi 32 GB.

SEB01875.jpg
 

Noutăți în gama noastră de produse

Mai puţin este mai mult.

AFLĂ MAI MULTE

Stylish reunește un design și o tehnologie remarcabile pentru a furniza o soluție de climatizare completă pentru orice interior.

AFLĂ MAI MULTE

Seria Sky Air, permite cel mai scăzut impact asupra mediului și un pachet unic de eficienţă energetică și confort.

AFLĂ MAI MULTE

Soluţii pentru fiecare cerinţă de climatizare

La Daikin, oferim cea mai largă selecţie de soluţii de încălzire şi răcire pentru a satisface toate spaţiile rezidenţiale, comerciale şi preferinţele personale. Află mai multe detalii despre opţiunile disponibile prin alegerea unei aplicaţii.

 

Încălzire şi pompe de căldură | Daikin

Aer condiţionat | Daikin

Purificarea aerului | Daikin

Sisteme de apă caldă | Daikin

Refrigerare

Ventilaţie

Sisteme de control