Daikin_211_website 1150x830px.jpg

Conceput pentru a te face să zâmbeşti

Știm cât de important este pentru tine să te bucuri de aer curat la tine acasă. Și pentru noi este la fel de important. De aceea punem mare accent pe calitatea aerului pe care îl respirăm și ne asigurăm că produsele noastre beneficiază de cele mai noi tehnologii care garantează o calitate superioară a aerului din interior.Momentele petrecute acasă, alături de cei dragi, sunt de neprețuit și așa și trebuie să rămână. Tu te bucuri de zâmbetele familiei, iar aparatele de aer condiționat Daikin îți asigură confort total, fără griji!

Banner produse site 1500 x 790 px.png

Nikola Tesla, Leonardo Da Vinci, Thomas Edison şi Alexander Bell ar fi fost mândri de ele

imag 1530 x 545 px fata.jpg
 

Extinderea garanției - cadoul nostru pentru tine

Pentru a îți asigura confortul perfect, am creat pentru tine platforma online Stand By Me. Extinderea garanţiei gratuit şi istoricul unităţii tale de aer condiţonat și al pompei de căldură într-un singur loc.

Oferim cele mai bune servicii post-vânzare clienților noștri prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert & Heating Partner 

daikinforlife

Trimite-ne feedback-ul tău!

Opinia ta este foarte importantă pentru noi! Vrem să oferim cele mai bune produse şi servicii, iar feedbackul tău ne ajută să ne îmbunătăţim continuu. 

Spune-ne cum a fost experiența ta cu Daikin si poti castiga unul dintre cele 8 Ipad-uri!

SEB01875.jpg
 

Noutăți în gama noastră de produse

Mai puţin este mai mult.

AFLĂ MAI MULTE

Stylish reunește un design și o tehnologie remarcabile pentru a furniza o soluție de climatizare completă pentru orice interior.

AFLĂ MAI MULTE

Seria Sky Air, permite cel mai scăzut impact asupra mediului și un pachet unic de eficienţă energetică și confort.

AFLĂ MAI MULTE

Soluţii pentru fiecare cerinţă de climatizare

La Daikin, oferim cea mai largă selecţie de soluţii de încălzire şi răcire pentru a satisface toate spaţiile rezidenţiale, comerciale şi preferinţele personale. Află mai multe detalii despre opţiunile disponibile prin alegerea unei aplicaţii.

 

Aer condiţionat | Daikin

Purificarea aerului | Daikin

Refrigerare

Ventilaţie

Sisteme de control