Banner produse site 1500 x 790 px.png

Nikola Tesla, Leonardo Da Vinci, Alexander Bell și Thomas Edison ar fi fost mândri de ele!

Și cel mai probabil, și tu vei fi mândru de ele. Iar indiferent de alegerea ta, pompele de căldură și centrala termică în condensare cu design contemporan de la Daikin vor avea grijă ca tu să ai temperatura perfectă în casă, indiferent de vremea de afară. Cu adevărat o casă de care să fii mândru!

daikinforlife

Arta climatului controlat

Și știm că vei face exact asta, deoarece cursele dintre sufragerie și dormitor nu au fost niciodată atât de fresh, într-un aer atât de curat! Mami și tati sunt și ei bucuroși pentru că măcar un lucru este silențios la ora de joacă: aparatul de aer condiționat DAIKIN nu scoate niciun pss și, după cum spune tati cu un aer de expert, menține un nivel optim al temperaturii în timp ce filtrele îndepartează praful, alergenii și mirosurile neplăcute din aer.  

imag 1530 x 545 px fata.jpg
 

Extinderea garanției - cadoul nostru pentru tine

Pentru a îți asigura confortul perfect, am creat pentru tine platforma online Stand By Me. Extinderea garanţiei gratuit şi istoricul unităţii tale de aer condiţonat și al pompei de căldură într-un singur loc.

Oferim cele mai bune servicii post-vânzare clienților noștri prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert & Heating Partner 

daikinforlife

Trimite-ne feedback-ul tău!

Opinia ta este foarte importantă pentru noi! Vrem să oferim cele mai bune produse şi servicii, iar feedbackul tău ne ajută să ne îmbunătăţim continuu. 

Spune-ne cum a fost experiența ta cu Daikin si poti castiga unul dintre cele 8 Ipad-uri!

SEB01875.jpg
 

Noutăți în gama noastră de produse

Mai puţin este mai mult.

AFLĂ MAI MULTE

Stylish reunește un design și o tehnologie remarcabile pentru a furniza o soluție de climatizare completă pentru orice interior.

AFLĂ MAI MULTE

Seria Sky Air, permite cel mai scăzut impact asupra mediului și un pachet unic de eficienţă energetică și confort.

AFLĂ MAI MULTE

Soluţii pentru fiecare cerinţă de climatizare

La Daikin, oferim cea mai largă selecţie de soluţii de încălzire şi răcire pentru a satisface toate spaţiile rezidenţiale, comerciale şi preferinţele personale. Află mai multe detalii despre opţiunile disponibile prin alegerea unei aplicaţii.

 

Aer condiţionat | Daikin

Purificarea aerului | Daikin

Refrigerare

Ventilaţie

Sisteme de control