Banner 930x870px_v1.jpg

Bucură-te de un confort termic ridicat cu sistemele noastre de încălzire

Este timpul să te desparți de botoșeii de la bunica sau păturica din facultate și să le spui că ai găsit ceva mai bun și mai călduros: centrala termică în condensare și pompa de căldură Daikin. Iarna aceasta te poți bucura de confortul interior ideal pentru tine!

DaikinRo_1050x374.jpg

Încă un motiv să zâmbești: până la 700 lei Cash Back

Cumpără și instalează o unitate de aer condiționat Daikin prin partenerii Home Comfort Expert. Înregistrează-te pe platforma Stand By Me și, pe lângă faptul că te vei bucura de garanție extinsă pentru noul tău aparat de aer condiționat, poți primi înapoi banii pe instalare, în limita a 700 lei

Promoția noastră s-a incheiat. Accesează pagina promoției pentru a consulta lista norocoșilor câștigători. :)

imag 1530 x 545 px fata.jpg
 

Extinderea garanției - cadoul nostru pentru tine

Pentru a-ți asigura confortul perfect, am creat pentru tine platforma online Stand By Me. Prin intermediul acesteia oferim cele mai bune servicii postvânzare clienților noștri care au achiziționat echipamente Daikin, prin intermediul partenerilor Home Comfort Expert.

Accesând link-ul primit după înregistrarea produsului, de către partenerul tău, vei beneficia gratuit de garanție extinsă de 5 ani și de pachete de servicii suplimentare, putând urmări istoricul unității tale.

daikinforlife

Trimite-ne feedback-ul tău!

Opinia ta este foarte importantă pentru noi! Vrem să oferim cele mai bune produse şi servicii, iar feedbackul tău ne ajută să ne îmbunătăţim continuu. 

Spune-ne cum a fost experiența ta cu Daikin și poți câștiga unul dintre cele 8 premii Apple iPad 9,7'' WiFi 32 GB.

SEB01875.jpg
 

Noutăți în gama noastră de produse

Mai puţin este mai mult.

AFLĂ MAI MULTE

Stylish reunește un design și o tehnologie remarcabile pentru a furniza o soluție de climatizare completă pentru orice interior.

AFLĂ MAI MULTE

Seria Sky Air, permite cel mai scăzut impact asupra mediului și un pachet unic de eficienţă energetică și confort.

AFLĂ MAI MULTE

Soluţii pentru fiecare cerinţă de climatizare

La Daikin, oferim cea mai largă selecţie de soluţii de încălzire şi răcire pentru a satisface toate spaţiile rezidenţiale, comerciale şi preferinţele personale. Află mai multe detalii despre opţiunile disponibile prin alegerea unei aplicaţii.

 

Încălzire şi pompe de căldură | Daikin

Aer condiţionat | Daikin

Purificarea aerului | Daikin

Sisteme de apă caldă | Daikin

Refrigerare

Ventilaţie

Sisteme de control