Skip to main content

Arta climatului controlat

Stylish

Ultimul model de aer condiționat lansat de Daikin, Stylish, se remarcă prin inovație și creativitate. Versatilitatea designului și opțiunea de a alege din trei culori disponibile, completează cu succes imaginea oricărei încăperi.

În plus, tehnologia inovatoare și funcționarea fiabilă asigură calitatea superioară a aerului din interior, datorită celor 3 filtre de purificare a aerului: : filtru deodorizant cu apatit de titan, filtru purificator cu ioni de argint și Flash Streamer. Datorită utilizării Efectulu Coandă și a fantelor special proiectate, asigură o distribuție mai bună a aerului în întreaga încăpere. Confortul este completat de WI-FI încorporat, oferindu-ți astfel opțiunea de control la distanță prin intermediul aplicației Daikin Online Controller.

Emura 

Designul său suplu şi aspectul elegant fac din Daikin Emura cea mai elegantă unitate de aer condiţionat de pe piaţă. Mai mult, Emura oferă încălzirea, răcirea și purificarea aerului într-o singură unitate.

Dezvoltată pentru confortul tău, Emura distribuie aer curat și purificat cu ajutorul filtrelor precum: filtru purificator cu ioni de argint și filtrul deodorizant cu apatit de titan. În plus, unitatea are integrat Ochiul Inteligent pe două zone, utilizând senzori de prezență, și direcționând jetul de aer departe de orice persoană aflată în încăpere.

Funcționând cu 80% energie regenerabilă și 20% energie electrică și utilizând tehnologia Inverter, Daikin Emura creşte economiile de energie cu 30%.

Perfera

Daikin Perfera asigură un climat interior confortabil și sănătos, utilizare inteligentă, eficiență energetică și implicit, costuri reduse de funcționare.  Este disponibil în culoarea albă si este extrem de silențios, la doar 19 decibeli fiind aproape imposibil de perceput chiar și într-o încăpere foarte liniștită astfel incat vei si uita de prezenţa lui!

Datorita tehnologiei flux de aer 3D, ce poate directiona jetul de aer nu doar in sus si in jos ci si in stanga si in dreapta, aparatul iti poate garanta distributia perfecta a aerului in incapere, chiar si in colturile mai putin accesibile sau iti ofera posibilitatea de a controla in mod precis directia fluxului de aer astfel incat sa nu te deranjeze.

 

Purificarea și umidificarea aerului 

Daikin te ajută să stai acasă într-un mediu cu aer curat și proaspăt. Știm că ți-e dor de plimbările în aer liber și de excursiile la munte cu prietenii. Pentru a-ți face statul acasă mai puțin apăsător, noi îți propunem să-ți asiguri doza zilnică de aer proaspăt cu ajutorul purificatoarelor Daikin.

Noile purificatoare sunt dotate cu filtru de aer HEPA care elimină 99,97% din particule fine de praf, poluare si alti alergeni care au între 0.1 si 2.5μm. Filtrul are o durată de viață de 10 ani. Aparatele sunt prevazute si cu un led indicator PM 2.5 pentru ca tu sa fii informat permanent despre calitatea aerului din casa.

Funcţia de purificare eficientă a aerului îmbunătăţeşte calitatea aerului din interior prin tehnologia Daikin Streamer, care îndepărtează și descompune  polenul, acarienii, praful, parul de animale și mirosurile neplăcute.

Centrală termică murală in condensare

Cea mai mică centrală termică de pe piață, centrala Daikin, îmbină tehnologia modernă de condensare, controlul inteligent și design-ul contemporan pentru a asigura încălzire și apă caldă menajeră în cel mai eficient și fiabil mod. 

Centrala reprezintă alegerea ideală indiferent dacă locuiești la apartament sau casă, daca este o instalare nouă sau dorești înlocuirea centralei existente și cauți o alternativă mai eficientă din punct de vedere energetic și totodată mai puțin costisitoare.

Centrala are integrat Ochiul Inteligent Daikin, un element monitorizând astfel starea de funcționare, iar confortul este completat de WI-FI inclus, oferindu-ți astfel posibilitatea de a controla unitatea de pe smartphone sau tabletă.

Pompa de căldură Daikin Altherma 3 H HT

Pompa de căldură Daikin Altherma 3 H HT, cea mai rentabila soluție ecologică de încalzire disponibilă în prezent, atinge cele mai înalte performanțe energetice și este alegerea perfectă atât pentru construcțiile noi și moderne, cât și pentru renovări.

Daikin a dezvoltat tehnologia Bluevolution pentru a obține performanțe mai mari și echipamente mai ecologice. Această tehnologie este integrată acum în toate produsele noi, inclusiv Altherma 3 H HT. Daikin Altherma 3 H HT este prima unitate exterioară Daikin cu un design distinctiv, are un singur ventilator, cu nivel de zgomot redus, iar datorită grilei sale frontale, de culoare neagră, unitatea se potrivește în orice mediu.