Skip to main content

Noile purificatoare de aer Daikin

Doar aer interior de înaltă calitate

Purificator de aer MC55W într-un dormitor
Purificator de aer MC55W într-un dormitor

Purificatorul de aer
MC55W

  • Aer pur datorită descărcării de plasmă ionizată și tehnologiei Flash Streamer
  • Filtrul HEPA elimină până la 99,97% din particule fine de 0,3 μm de praf și poluanți. Filtrul are o durată de viață de 10 ani.
  • Aspirare puternică și extrem de silențioasă, cu o rază de acțiune de până la 41 m²
  • Design nou, elegant și compact, cu o amprentă de doar 27x27 cm și 50 cm înălțime

 

Purificator de aer MCK55W într-o sufragerie
Purificator de aer MCK55W într-o sufragerie

Purificator de aer cu umidificare
MCK55W

  • Umidificare și purificare într-o singură soluție
  • Aer pur, datorită descărcării de plasmă ionizată și tehnologiei Flash Streamer
  • Filtrul HEPA elimină până la 99,97% din particule fine de 0,3 μm de praf și poluanți. Filtrul are o durată de viață de 10 ani.
  • Aspirare puternică și extrem de silențioasă, cu o rază de acțiune de până la 41 m²
  • Design nou, elegant și compact, cu o amprentă de doar 27x27 cm și 70 cm înălțime

Cea mai bună tratare a aerului datorită tehnologiei unice Flash Streamer

Tehnologia brevetată Flash Streamer de la Daikin inactivează peste 99,9%* din particulele noului coronavirus (SARS-CoV-2)

*Conform testelor realizate în condiții de laborator. Efectele produselor care folosesc tehnologia Flash Streamer pot diferi în alte condiții.

Calitatea aerului din interior, pentru că este importantă

 

Suntem inclinați sa fim mai atenți la nivelurile de poluare din aerul exterior, când de fapt în spațiile interioare, unde ne petrecem cel mai mult timp din viață, există o calitate a aerului mai scăzută și, în consecință, mai periculoasă.

Calitatea aerului din interior

Aerul din interior vs aerul din exterior

Importanța calității aerului

Poluarea aerului, în special în metropole, este percepută cu o mare îngrijorare și este monitorizată zilnic.

Aerul interior, pe de altă parte, nu este monitorizat constant, deși există numeroși poluanți, iar aerisirea spațiilor se ăntâmplă mai rar decât ar trebui.

Tehnologia Daikin pentru calitatea aerului interior

Flash streamer

Tehnologia Flash Streamer

Tehnologia brevetată Flash Streamer de la Daikin inactivează peste 99,9%* din particulele noului coronavirus (SARS-CoV-2). Tehnologia inovatoare a fost dezvoltată de Daikin în 2004 pentru a efectua descompunerea oxidativă a substanțelor dăunătoare. Descărcarea Streamer lovește virușii, descompunând și fragmentând proteinele de la suprafață, care sunt mai apoi distruse prin oxidare, făcând astfel virușii inofensivi. În final descărcarea Streamer se transformă în atomi de azot, oxigen și molecule de apă.

CLASH: Filtrul de captare a prafului captează substanțele suspendate și gazele periculoase aferente și unitatea Streamer descompune gazele prin oxidare.

CYCLE: Filtrul dezodorizant absoarbe și descompune mirosurile neplăcute. Nu este necesară înlocuirea filtrului dezodorizant.

CLEAN: Elimină bacteriile din filtrul de captare a prafului, din filtrul de umidificare și din tăvița pentru apa folosită la umidificare.

 

*Conform testelor realizate în condiții de laborator. Efectele produselor care folosesc tehnologia Flash Streamer pot diferi în alte condiții.

Tehnologie Flash Streamer
Filtru HEPA

Filtru HEPA de înaltă performanță

Filtrul colectează praful eficient cu ajutorul forțelor electrostatice. Datorită structurii sale inovatoare, filtrul este capabil să purifice un volum mare de aer și nu este supus înfundării ca filtrele electrostatice normale.

bg-image

Plasma ionizată

Ionizatorul special de plasmă eliberează în mediu 25.000 de ioni per cm³ care se recombină cu particulele prezente în aer pentru a genera elemente active capabile să descompună fungii și alergenii.

Schemă de umidificare

Umidificare puternică pentru a proteja împotriva uscării și a virusurilor

Versiunea cu umidificator previne uscarea membranelor mucoase și transformarea acestora într-un teren fertil pentru ca bacteriile și virusurile să prospere și să favorizeze apariția bolilor respiratorii, a răcelii, a gripei și a tusei.

Calitatea aerului din interior, o experiență marca Daikin

bg-image

Starea de bine este o gură de aer proaspăt

Funcționează silențios pentru a asigura o stare de bine – oriunde ai fi

Soluții pentru afaceri

bg-image

Soluții pentru afaceri

Nu doar calitatea aerului din locuințele noastre este importantă, ci și din spațiile de lucru pe care le frecventăm zilnic.

Daikin oferă soluții complete, proiectate pentru confort în spațiile de lucru: de la ventilarea mecanică cu recuperarea căldurii până la sistemele de climatizare, de la monitorizarea calității aerului interior și până la sistemele sanitare.

Observații
*Testele pentru obținerea sigiliului de calitate ECARF (Centrul European pentru Cercetarea alergiilor) au arătat o eficiență de filtrare mai mare de 98,4% împotriva particulelor cu penetrare mai mare, mai mare de 99,4% împotriva polenului și sporilor de mucegai, mai mare de 99,7% împotriva bacteriilor, a prafului fin și a altor particule mai mari de 5µ.
Despre capacitatea unui purificator de aer de a capta praful și de a dezodoriza
- Nu toate substanțele periculoase din fumul de țigară (monoxidul de carbon etc.) pot fi eliminate.
- Nu toate componentele mirosurilor neplăcute care sunt emanate continuu (de la materialele de construcții și animalele de casă etc.) pot fi eliminate.
Purificatorul de aer Daikin nu este un dispozitiv medical și nu este proiectat pentru a înlocui tratamentul medical sau farmaceutic.
Reducerea gazelor prin oxidare
Organismul de testare: Laboratorul de Cercetare pentru Științele Vieții. Metoda de testare: După funcționarea timp de 10 minute a unui motor pe benzină (concentrația de particule atingând valoarea de 60 mg/m³), un purificator de aer a fost pus în funcțiune pentru 80 de minute, pentru a absorbi particulele poluante emise de motor. Operarea purificatorului de aer timp de 24 de ore într-un spațiu închis, cu volum de 200 de litri și măsurarea efectului de descompunere a gazelor. Rezultatul testului: Comparativ cu un test fără iradiere de către Streamer, componentele gazelor au fost reduse cu 63 % în 9 ore. Număr test: LSRL-83023-702. Unitate testată: Testul a fost efectuat folosind unitatea MCK70N (modelul japonez).
Absorbția și descompunerea mirosurilor neplăcute
Amplasarea purificatorului de aer și a unei componente a mirosurilor neplăcute, acetaldehida, într-o cutie de 21 m³. Purificatorul a fost pus în funcțiune și s-a examinat creșterea concentrație de produs (CO2), generat prin descompunerea acetaldehidei de către unitatea Streamer (evaluare efectuată de Daikin). Unitatea testată: Testul a fost efectuat folosind unitatea MCK55S (modelul japonez), un model echivalent cu gama de modele MCK55W.
Descompunerea și eliminarea alergenilor
Diverși alergeni au fost iradiați prin descărcarea unității Streamer și descompunerea proteinelor din alergeni a fost verificată utilizând metoda ELISA, cataforeza sau un microscop electronic (cercetare comună cu Universitatea de Medicină Wakayama). Exemplu de testare: „polenul de cedru japonez Cryj-1”; Rezultatul testului: 99,6% sau mai mult descompus și eliminat în 2 ore (metoda ELISA); 96,9% descompus și îndepărtat în 4 ore (altă metodă de măsurare)
Observație: testul a fost efectuat folosind modulul Flash Streamer
Eliminarea virusurilor ref.1
Organizația de testare: Centrul de Cercetare Kitasato pentru Științele Mediului; Certificat rezultat de testare 21_0026 (eliberat de aceeași organizație); Rezultatul experimentului: Eliminare în proporție de 99,9 % a virusului A-H1N1 după 1 oră.
Observație: testul a fost efectuat folosind modulul Flash Streamer
Eliminarea virusurilor ref.2
Organizație de testare: Institutul Vietnamez de Igienă și Epidemiologie; Rezultat experiment: Eliminare în proporție de peste 99.9% a virusului A-H5N1 în 3 ore
Observație: testul a fost efectuat folosind modulul Flash Streamer
Eliminarea virusurilor ref.3
Organizație de testare: Școala Postuniversitară a Universității Kobe; Rezultat experiment: Eliminare în proporție de peste 96% a norovirusului în 24 de ore
Observație: testul a fost efectuat folosind modulul Flash Streamer

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?