Skip to main content

S-a lansat prima gamă de echipamente comerciale eco-friendly din Europa, Daikin Sky Air A-Series

Atenția pentru confortul interior și grija pentru mediul înconjurător sunt două dintre prioritățile noastre. De aceea, am conceput un nou tip de agent frigorific, R32, o soluție eco-friendly, utilizată inițial pentru echiparea aparatelor de aer condiționat cu uz rezidențial din gama BLUEVOLUTION.

Acum, însă, e timpul să facem un pas înainte și să oferim un nou nivel al confortului, cea mai mare eficiență energetică și control optim tuturor tipurilor de spații comerciale de mici dimensiuni. Toate acestea prin lansarea Daikin Sky Air A-Series.

Modele Alpha, Advance și Active din noua gamă se remarcă prin design-ul optimizat, mai compact și mai silențios, ușurința în instalare și folosire, flexibilitatea de a combina unitățile exterioare cu orice tip de model de interior și funcționarea de lungă durată. Totodată, fiind primul sistem comercial din Europa care folosește agentul frigorific R32, Sky Air A asigură cel mai redus impact asupra mediului și un potențial de încălzire globală cu 68% mai mic decât standardul atins de R-410A. În acest sens, noile modele presupun costuri de întreținere extrem de reduse, nefiind necesare verificări anuale.

Proiectată ca o soluție completă de confort pentru spații comerciale, seria Sky Air A este prevăzută cu un sistem facil de control și monitorizare a produselor. Astfel, aplicația Daikin Online Controller le oferă clienților acces și posibilitatea de a controla toate unitățile, oricând și de oriunde, iar prin sistemul de management Intelligent Tablet Controller, conectat la Daikin Cloud Service, este permisă gestionarea ușoară și controlul pe zone, în mai multe locații. 

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe