Skip to main content

Casa solară realizată de studenți ambițioși urmează să fie prezentată în Dubai

Ne dorim foarte tare să evoluăm, să ne redescoperim și mai ales să ne depășim limitele. Până la urmă, de câte ori nu ți-ai dorit să faci acel lucru fabulos si inovator de care toată lumea să își amintească? Principalele ingrediente de care ai nevoie sunt pasiunea, entuziasmul și ambiția, care nu trebuie să îți lipsească nicio clipă.

Așa a început și proiectul unei echipe formate în special din studenți voluntari de la multe universități din București, tineri cu planuri mărețe, visători și dornici să se facă remarcați, uniți într-un ONG căruia îi spune simplu: EFdeN (where n is nature). Viața este despre alegeri sau, mai degrabă, despre a face alegerile corecte. Cei de la EFdeN au ales să își depășească limitele și să creeze un nou proiect inedit. Probabil ai auzit de termenul “smart home”. Ei bine, acest grup de studenți ambițioși au dus conceptul la un alt nivel, creând casa inteligentă EFdeN Signature, 100% electrică și prietenoasă cu mediul înconjurător.

Proiectul nu este doar rezultatul unui demers creativ, ci și o propunere pentru evoluție. Imaginează-ți cum ar fi să poți controla temperatura, iluminatul sau chiar deschiderea ușilor de la distanță. Casa inteligentă prezintă evoluția tehnologică, îmbinată cu grija față de mediul înconjurător și designul. Totodată, când spunem design ne ducem cu gândul la elemente minimaliste, inedite, care să surprindă. Printre ele și noul Daikin Stylish. Sistemul nostru de aer condiționat, câștigător al premiilor IF Design 2018 și Red Dot Design 2018, recunoscut astfel la nivel internațional pentru aspectul inovativ, se potrivește perfect cu designul casei și totodată permite controlul temperaturii de la distanță, prin intermediul aplicației Daikin Online Controller. Mai mult, datorită agentului frigorific R-32, sistemul Stylish reduce impactul asupra mediului înconjurător cu până la 68% asigurând în același timp eficiență energetică.

“Soluția din gama Bluevolution, cu unități terminale Stylish este rezolvarea perfectă și va fi cu siguranță un mare plus în competiție. Mai mult, soluția este simplă, dar versatilă, dovadă că după reconstrucția din România, climatizarea Daikin va fi la fel de eficientă.” a declarat Mihai Băiceanu, coordonatorul departamentului de instalații HVAC.

 

Suntem mândri că le putem fi alături studenților de la EFdeN, încurajându-i și susținându-i în cea mai importantă competiție de locuințe sustenibile din lume: Solar Decathlon Middle East 2018, care va avea loc anul acesta în luna Noiembrie, în Dubai.

Dacă ești curios să vezi casa EFdeN Signature, o poți vizita în Băneasa Shopping City până în luna Octombrie. Noi îți garantăm că te vei bucura de o nouă experiență care-ți va rămâne în amintire mult timp de aici înainte. 

Noi le dorim mult succes și să se întoarcă învingători din Dubai!

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe