Skip to main content

Arta climatului controlat

Se dă următorul scenariu: 6 personaje simpatice foc dezvăluie care este temperatura lor preferată și li se pune la dispoziție aparatul de aer condiționat care le poate furniza climatul ideal. Rezultatul? Toată lumea este fericită!

În acest context, vara aceasta, prin noua campanie de imagine, am vrut să ne amintim de bucuria simplă și pură a confortului. Pentru că atunci când te simți confortabil la tine acasă, în climatul interior adaptat nevoilor tale, tot ce îți rămâne de făcut este să te bucuri și să zâmbești. 

Nu este un secret faptul că suntem diferiți, iar din punctul de vedere al temperaturii ideale lucrurile sunt cât se poate de clare: fiecare avem o temperatură preferată. Însă, în ciuda acestei mari diversități, este cât se poate de ușor să obții climatul perfect. Datorită gamei extinse de produse, noi putem să răspundem oricărei nevoi. Sistemele Daikin pot fi controlate individual, de la distanță, de pe smartphone, unele pot fi montate pe perete, altele pot fi ascunse, sunt unități de interior, altele de exterior. 

Iar vara aceasta, noua campanie a surprins preferințele diverse în materie de temperatură și a fost construită în jurul a șase personaje cu care oricine poate rezona: Alexandru, Petru, Miruna, Ana, Robert, în frunte cu Diego, cel mai simpatic chihuahua. Ana, spre exemplu, preferă temperatura de 21,5°C, iar Daikin Emura îi oferă performanța excelentă, este silențios și permite un control ușor al temperaturii. Mai mult, răspunde preocupării Anei pentru design, Daikin Emura fiind cea mai elegantă unitate de aer condiționat de pe piață. 

Alexandru, în schimb, este fascinat de gadgeturi. Este la curent cu cele mai noi tehnologii și apreciază beneficiile pe care ți le oferă o casă smart. Și el, însă, are o temperatură preferată și știe exact cum să o obțină: cu Daikin Stylish, sistemul de climatizare care îmbină cu succes desgnul, tehnologia revoluționară și controlul inteligent.

Petru apreciază și el confortul interior, dar totodată, este preocupat de mediul înconjurător. De aceea, aparatul de aer condiționat potrivit pentru el trebuie să răspundă nevoii lui pentru o eficiență energetică, cu emisii reduse de CO2. De aceea, Petru a ales Daikin Perfera care, datorită tehnologiei Bluevolution, reduce impactul asupra mediului cu până la 30%. 

Bietul Diego, face cu greu față temperaturilor ridicate, caută mereu locurile cu umbră și abia așteaptă răcoarea serii. Se simte cel mai confortabil la temperatura de 17,5°C. Însă Daikin Comfora creează climatul interior perfect pentru Diego și prietenii noștri blănoși. Poate fi instalat oriunde, chiar și deasupra ușii atunci când spațiul te condiționează. Mai mult, schimbările automate între încălzire și răcire oferă o soluție pentru climatul perfect pe tot parcursul anului, menținând în același timp temperaturi prestabilite pentru a se potrivi preferințelor individuale și cerințelor sezoniere. Iar modul de economisire a energiei încorporat contribuie la reducerea consumului de energie. Deplasarea fluxului de aer pe verticală și orizontală permite ca aerul rece sau cald să ajungă chiar și în colțurile spațiilor mari, asigurând confort pe tot parcursul anului în toată casa. 

Alți factori care pot influența climatul interior sunt umiditatea, praful și poluarea. Iar noi putem răspunde și acestei provocări. Daikin Ururu Sarara îmbină funcția de umidificare cu cea dezumidificatoare, oferind un aer curat și sănătos. Datorită tehnologiei Daikin Flash Streamer, sistemul purifică aerul prin filtrarea prafului, polenului și mirosurilor, înainte de a elibera aerul în cameră. 

Acum nu ne mai rămâne decât să ne bucurăm de climatul nostru perfect. 😊

 

Cele mai populare articole

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe