Skip to main content

Alege confortul Daikin în noul tău apartament din Belvedere Residences

Dacă ai în plan să îți cumperi un apartament nou, cu siguranță ți-ai imaginat măcar o dată cum arată căminul ideal: unde e poziționat, cum este amenajat, ce facilități îți oferă și mai ales, ce atmosferă regăsești în interior. Toți acești factori trebuie să îți asigure confortul de care ai nevoie în fiecare moment. De aceea, Daikin își propune să completeze experiența oferită de ansamblul Belvedere Residences din zona Aviației - Barbu Văcărescu din București, prin furnizarea unor soluții de climatizare personalizate în funcție de specificul fiecărui apartament. 

Astfel, pe lângă facilitățile variate de recreere și timp liber oferite de Belvedere Residence, te poți bucura de o atmosferă perfectă în interior, asigurată de sistemele Daikin, Emura sau Perfera. Încă mai stai pe gânduri sau nu știi ce echipament să alegi? Iată câteva informații care te pot ajuta.

Dacă pentru tine aspectul este la fel de important ca eficiența, e clar că trebuie să ai în casă un aparat de aer condiționat Daikin Emura. Câștigător a numeroase premii de design, Emura nu te va dezamăgi nici la capitolul confort, datorită tehnologiilor integrate. Pe de-o parte, ochiul inteligent detectează prezența ta și te protejează de contactul direct cu jetul de aer, şi chiar economisește energie dacă în cameră nu este nimeni. Pe de altă parte, tehnologia fluxului de aer 3D combină baleierea automată pe verticală și pe orizontală, astfel încât aerul să ajungă în orice colț al camerei. În plus, datorită filtrului de argint, sistemul purifică aerul interior, eliminând alergenii, particulele de praf, mirosurile neplăcute. 

O altă variantă este Daikin Perfera, o soluție de climatizare inteligentă, sigură și durabilă, care satisface atât de nevoile de încălzire și răcire, cât și de purificare. Echipată cu tehnologiile ochi inteligent și flux de aer 3D, această unitate îți va dezvălui cel mai ridicat nivel al confortului. În plus, tehnologia Flash Streamer asigură purificarea aerului la fiecare utilizare și elimină mirosurile neplăcute, pentru un climat perfect, lipsit de alergeni. Un alt avantaj oferit de ambele unități, Emura și Perfera, este acela că funcționează atât de silențios, cu un nivel al zgomotului de până la 19 dB(A), încât aproape vei uita de prezența lor.

Experimentează confortul de ultimă generație cu Daikin și profită de beneficiile suplimentare oferite de parteneriatul Daikin-Belvedere Residence:

·   Primești gratuit accesoriul WIFI pentru sistemul Daikin Emura sau Perfera achiziționat. Astfel, vei putea controla și monitoriza unitățile, de oriunde te-ai afla, prin intermediul aplicației Daikin Online Controller.

·   Ai garanție integrală extinsă la 5 ani, față de garanția standard de 3 ani.

·   Montajul, realizat de Climatico, partener Daikin Home Comfort Expert, este inclus în pachet.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, specialiștii Climatico asigură livrarea şi operațiunile de montaj, service și garanție, fiind pregătiți să răspundă celor mai exigente cerințe. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre echipamentele Daikin și să primești consultanță în alegerea sistemului potrivit, accesează magazinul online Climatico. Dacă dorești să şi vizionezi produsele, vizitează showroom-ul din Șos. Electronicii nr. 46, sector 2, București.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe