Skip to main content

Vara deții controlul, oriunde, oricând

Dincolo de partea frumoasă a zilelor călduroase din această perioadă, de ieșirile cu prietenii sau activitățile din aer liber alături de cei dragi, căldura nu este tot timpul confortabilă.

Oricum ai decis să îți petreci vara asta, un lucru este sigur: căldura este un factor de care trebuie să ții mereu cont pentru ca starea ta de bine și nivelul de confort să nu aibă de suferit. Noi îți propunem să începi cu temperatura din casa ta! :)

Pentru asta, existența unui sistem de aer condiționat în locuință s-ar putea dovedi a fi cea mai bună investiție, având capacitatea să îți asigure o temperatură constantă în încăpere. Mai mult, cum ar fi să nu aștepți ca sistemul să își facă treaba în timp ce ești acasă, ci din contră să te aștepte deja atmosfera dorită în orice cameră? 

Ei bine, dacă în perioada anilor ’70 a început dezvoltarea dispozitivelor cu fir din locuință, în prezent evoluția tehnologică continuă să ne surprindă. Expresia că „ai toată viața în telefon” se aplică la majoritatea dintre noi. Marea majoritate avem în telefonul mobil începând de la amintiri cu cei dragi, diverse documente de la job, până la diverse aplicații care îți fac viața mai ușoară. Conform studiilor, 90% dintre oameni doresc să poată utiliza telefonul pentru a controla totul în casă. Dacă până acum nu te-ai gândit cum ar fi să găsești temperatura perfectă acasă după o mini-vacanță sau o zi aglomerată și călduroasă de vară, află că este foarte simplu. Sistemele noastre de aer condiționat sunt optimizate și pot fi controlate de la distanță, prin intermediul aplicației Daikin Online Controller

Cu ajutorul aplicației instalată pe smartphone sau tabletă, poți monitoriza sistemul de aer condiționat de la distanță, oriunde și oricând. În plus, poți seta temperatura dorită, simplu și rapid, poți regla viteza ventilatorului, direcția fluxului de aer sau chiar să consulți consumul de energie electrică. Aplicația noastră îți face viața mai ușoară, mai ales în zilele fierbinți de vară și îți permite să programezi sistemul de aer condiționat la ora și temperatura dorită, îmbunătățindu-ți astfel nivelul de confort.

Când programul tău începe să nu mai corespundă cu cel al celorlalți membri ai familie, Daikin Online Controller permite fiecăruia să își creeze atmosfera ideală în cameră, de la distanță. Mai mult, în zilele când cei mici rămân acasă, grija ta pentru starea lor de bine rămâne aceeași, astfel, să poți controla temperatura și direcția fluxului de aer al sistemului poate fi un plus pentru buna lor dispoziție și cheful de joacă. :)

Ca o caracteristică suplimentară, aplicația noastră îți oferă și un plus de informație în ceea ce privește capacitatea de a consulta consumul de energie, permițându-ți să monitorizezi lunar eficiența energetică a sistemului de aer condiționat, informându-te în timp real în privința costurilor. 

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe