Skip to main content

Somn liniștit într-o atmosferă confortabilă

Știai că temperatura interioară este un factor important care determină calitatea somnului? Schimbările de temperatură, indiferent dacă este vorba de o scădere bruscă sau de un disconfort termic creat de temperaturi ridicate, pot întrerupe odihna din timpul nopții sau pot fi cauza altor neplăceri.  

Confruntarea cu astfel de situații neplăcute ne face să ne întrebăm care sunt secretele unui somn profund, relexant și sănătos, care să ne asigure energia necesară provocărilor din fiecare zi. Avem nevoie de un somn liniștit întrucât lipsa lui crește predispoziția la boli, chiar și la cele cronice, având influență și asupra psihicului. În acest sens, studiile vin cu un răspuns: este vorba despre temperatura mediului în care dormim. Mai exact, somnul devine ușor și odihnitor atunci când temperatura din interior este cuprinsă între 16 și 22℃.

Gama de aparate de aer condiționat Daikin trece cu brio testul temperaturii perfecte și te ajută să îți creezi climatul optim, inclusiv în dormitor. De exemplu, sistemul Daikin Emura, premiat pentru design-ul unic și captivant, asigură atât temperaturi constante și potrivite pentru orice încăpere, cât și o funcționare extrem de silențioasă. În plus, aparatele sunt dotate cu filtre de purificare a aerului, astfel încât nu ai de ce sa îți faci griji în privința prafului și a alergenilor.

Totodată, Dakin Emura este o soluție care se integrează perfect și în mediul hotelier, acolo unde confortul și calitatea sunt cărțile de vizită ale afacerii. Cu Daikin te bucuri de  o atmosferă interioară perfectă și un somn odihnitor oriunde te-ai afla!

 

 

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe