Skip to main content

Soluții personalizate prin intermediul partenerilor Home Comfort Expert

Când te hotărăști să achiziționezi un aparat de aer condiționat, de cele mai multe ori îți vin în minte diverși factori în funcție de care iei decizia: consumul energetic, prețul, capacitatea de răcire, funcțiile suplimentare sau design-ul potrivit încăperii din casa ta. 

Cu toții știm cât de importantă este informarea pre-achiziție. Ce model de aer condiționat să aleg, de unde să îl cumpăr și cine îl instalează? Majoritatea dintre noi apelăm la site-urile producătorilor, forumuri și site-uri de comparații de prețuri pentru a răspunde la aceste întrebări. De cele mai multe ori, și prietenii sunt cei care oferă diverse opțiuni, însă de obicei aceste recomandări nu sunt adecvate suprafeței locuinței tale și camerei unde dorești să fie montat. Un aparat de aer condiționat ales greșit, cu o capacitate prea mare sau prea mică pentru camera unde urmează a fi instalat, poate crea disconfort din cauza schimbărilor de temperatură și, în plus, va duce la o utilizare ineficientă a energiei.

Mai mult, instalarea aparatului de aer condiționat trebuie să fie efectuată de către profesioniști, având un rol esențial în funcționarea impecabilă a aparatului, multe dintre defecțiunile care pot apărea ulterior pot fi cauzate de un montaj defectuos.

Pentru a-ți ușura procesele de achiziție și instalare. îți recomandăm să iei legătura cu unul dintre partenerii noștri Home Comfort Expert.

Fie că alegi să vizitiezi un showroom al unuia dintre partenerii noștri Home Comfort Expert sau optezi pentru o consultanță telefonică cu aceștia, vei beneficia de consiliere, recomandări și soluții personalizate conform nevoilor tale, alături de montaj și întreținere.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe