Skip to main content

De ce sa iti fie prea cald sau prea frig, cand te poti simti perfect? - Aparate de aer conditionat concepute sa te faca sa zambesti!

bg-image

Vine un moment în viața multor părinților în care copiii au crescut și încep să-și clădească propriile familii, iar pentru cei mai mulți acesta este momentul mult așteptat în care se pot liniști în sfârșit și se pot bucura de confortul căminului. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, această nouă plăcere vine și cu realizarea faptului că este timpul pentru o îmbunătățire.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, asigurarea confortului de acasă devine una dintre prioritățile noastre. Cu atât mai mult acum, cu cât temperaturile pe care trebuie să le suportăm și aerul pe care îl respirăm au ​​un impact mare asupra sănătății noastre. Prin urmare, este firesc ca, pe lângă noua canapea sau saltea, îmbunătățirile pe care le efectuați să includă un nou sistem de aer condiționat și de purificare a aerului.   

Alegerea corectă a unei soluții de aer condiționat pentru acasă îți permite să preiei controlul și reprezintă o diferență reală pentru confortul și sănătatea ta, dar și din punct de vedere al facturilor pentru utilități, plus că îți poate oferi siguranța că locuința este gata să primească nepoții mult așteptați. Lăsându-ți libertatea... de a zâmbi.

Importanța obținerii unui „echilibru perfect”

Cu toții ne bucurăm de revenirea sezonului cald, dar știm că prea multă căldură este inconfortabilă. Toată lumea s-a familiarizat cu veri din ce în ce mai fierbinți care provoacă disconfort, iar pentru unii acest lucru este mult mai frecvent. Pe măsură ce înaintăm în vârstă și facem mai puțină mișcare, metabolismul și circulația noastră se adaptează mai lent la fluctuațiile de temperatură.

Iarna, ceea ce pentru unii este temperatura perfectă , pentru alții poate fi resimțit ca și cum ar trăi într-un frigider, iar acest lucru devine și mai acut atunci când avem diferite „grupe de vârstă” care locuiesc împreună.

La fel ca în povestea celor trei ursuleți, este recomandată o temperatură în jur de 20-23°C ca fiind ideală, adică „nici prea cald, dar nici prea rece”. Dacă este mult mai mare, vei respira un aer cald și uscat, care poate favoriza dezvoltarea bacteriilor și poate cauza dureri de cap și probleme respiratorii. La temperaturi prea mici există riscul de tensiune arterială scăzută, hipotermie și alte complicații cauzate de răceală. Umiditatea excesivă afectează toate vârstele și poate cauza, de asemenea, apariția umezelii și a mucegaiului, care afectează și respirația.

Montarea unei unități de aer condiționat „all-in-one” este cea mai bună și cea mai economică soluție pentru a satisface nevoile de confort ale familiei pe tot parcursul anului, oferindu-vă libertatea de reglare a climatului din interior, astfel încât să fie potrivit pentru toți cei din casă.

O investiție inteligentă pentru un confort care durează

Unitatea de pardoseală Perfera de la Daikin oferă o soluție de ultimă generație care îți va asigura răcoare chiar și în cele mai fierbinți zile ale anului, dar și încălzire în lunile de iarnă care vor veni. Designul său modern și profilul subțire se potrivește cu orice interior, oferind o soluție discretă, ușor de utilizat și ușor de instalat.

Purificarea aerului Perfera

Mai mult decât o soluție de răcire și încălzire, Perfera este, de asemenea, un purificator de aer eficient, care încorporează  tehnologia Flash Streamer cu semnătura Daikin pentru a oferi cea mai bună calitate a aerului din interior, prin eliminarea particulelor din aer, a alergenilor cum ar fi polenul și fungii, eliminând în același timp mirosurile și asigurând un aer curat și proaspăt.

Modelul Perfera este eficient din punct de vedere energetic și al costurilor

Având în vedere că integrează tehnologie de economisire a energiei, unitatea este concepută pentru cei care sunt preocupați de amprenta de mediu și poate contribui la reducerea surprizelor rezervate de facturile pentru electricitate din timpul verii. Fiind alimentat cu 80% energie regenerabilă și 20% electricitate, modelul Perfera folosește tehnologia invertorului pentru a regla viteza motorului, ceea ce reduce consumul de energie cu până la 30%. De asemenea, oferă un mod economic, precum și opțiunea de stand by, care reduc consumul de energie cu până la 80% atunci când sunt selectate.

Încălzire asigurată de Perfera

Deoarece nu este niciodată prea devreme să ne gândim la iarnă, funcționalitatea inteligentă a modelului Perfera poate comuta automat între răcire și încălzire, pentru a atinge temperaturile prestabilite preferate într-un timp cu 14% mai scurt decât în cazul unui aparat de aer condiționat obișnuit.

De asemenea, oferă o varietate de caracteristici optimizate pentru încălzire, cum ar fi setarea „căldură confortabilă” care simulează efectul încălzirii radiante pentru un plus de confort pe măsură ce se face noapte. Aerul cald este distribuit prin convecție de la baza aparatului pentru a menține o temperatură confortabilă a extremităților, restabilind rapid căldura întregului corp și asigurând acoperirea nevoilor tale climatice pe tot parcursul anului.

Pentru informații despre produs fă click aici, iar pentru a cumpăra contactează un partener autorizat Daikin.

 

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe