Skip to main content

Campania "Plantăm Aer", premiată la Romanian CSR Awards 2018

După ce anul trecut vă povesteam cu entuziasm cum am reușit să plantăm 13.000 de copaci și astfel, să împădurim 4 hectare de teren degradat, acum avem un nou motiv de bucurie, pe care vrem să îl împărtășim cu voi.:) Campania “Plantăm Aer” a primit premiul II la categoria Mediu în cadrul celei de-a șasea ediții Romanian CSR Awards, eveniment dedicat exclusiv companiilor din România care desfășoară proiecte de responsabilitate socială.

Acest premiu este o recunoaștere a impactului inițiativei noastre, dar și a relevanței campaniei pentru societate. Ne bucurăm că am reușit să avem o contribuție importantă pentru mediu, într-un timp atât de scurt, iar aprecierea primită reprezintă un imbold, oferindu-ne curajul, energia și optimismul de a construi proiecte de și mai mare anvergură.

Premiul obținut pentru acest proiect “verde” este al tuturor celor care s-au alăturat inițiativei noastre și ne-au susținut în demersul de a proteja natura. Cu ajutorul lor – clienți, parteneri, angajați și voluntari care au plantat alături de noi în luna noiembrie - am reușit să facem încă un pas spre un viitor cu aer mai curat.

Din cele 164 de proiecte înscrise anul acesta în competiția Romanian CSR Awards, doar 65 au fost premiate în cadrul galei, ceea ce ne face și mai mândri de clasarea pe podium. Proiectele au fost evaluate de către un juriu format din 11 membri, care a ținut cont de importanța acțiunilor pentru comunități, de numărul angajaților și voluntarilor implicați în proiect, precum și de eficiența bugetului investit.

 

Mai multe detalii despre rezultatele campaniei “Plantăm Aer” și imagini de la acțiunile de plantare sunt disponibile pe www.plantamaer.ro.

Sursa foto: CSR Media

 

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe