Skip to main content

Avem grijă de calitatea aerului prn campania de CSR "Plantăm Aer"

Dezvoltam în permanenţă tehnologii prietenoase cu mediul inconjurator, asa cum este cazul produselor care folosesc agentul frigorific R32. Am fost responsabili de-a lungul timpului de calitatea aerului din căminele voastre şi ne-am propus ca începand de anul acesta să contribuim și la îmbunătățirea aerului exterior.

Ideea campaniei a pornit de la o inițiativă internă, în toamna anului trecut, atunci când am reușit să mobilizăm în doar câteva săptămâni mai mulți parteneri și să donăm suma necesară pentru plantarea a 1.400 de puieți într-o zonă afectată de alunecări de teren din județul Teleorman. Credem în puterea exemplului și că împreună putem face mai mult pentru protejarea naturii. Astfel, ne-am gândit să îi implicăm și pe clienții Daikin în povestea unui viitor mai verde, iar pentru fiecare unitate de aer condiționat split achiziționată în perioada 5 iunie-15 septembrie vom planta un copac.

Astfel, ne-am alăturat inițiativei naționale de împădurire organizată de „Plantăm fapte bune în România” și am lansat o platformă dedicată - www.plantamaer.ro - unde puteţi găsi mai multe informații referitoare la mecanismul campaniei, sfaturi eco-friendly și vă puteţi înregistra, dacă doriţi, ca voluntari la plantarea din ziua națională de împădurire, organizată de „Plantăm fapte bune în România” pe 18 Noiembrie 2017.

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe