Skip to main content

Continuăm să „Plantăm Aer” pentru un viitor verde și sănătos

bg-image

Faptele bune ne aduc din nou împreună! Pentru al patrulea an consecutiv, am mutat pasiunea pentru mediul înconjurător direct pe teren și am spus „Prezent” la o nouă acțiune de împădurire. Sub umbrela programul nostru de responsabilitate socială „Plantăm Aer”, continuăm să susținem inițiativa „Plantăm fapte bune în România”. Astfel, pe 16 noiembrie, ne-am alăturat miilor de voluntari din întreaga țară pentru acțiunea amplă de plantare desfășurată simultan, în patru județe din România: Timiș, Iași, Constanța și Buzău.

Așadar, dornici de a face o schimbare în vederea îmbunătățirii calităţii aerului din România, ne-am unit forțele și ne-am petrecut ziua de sâmbătă în cel mai frumos mod cu putință: plantând puieți de salcâm în localitatea Scorțoasa din județul Buzău. O echipă de 40 de voluntari ai companiei Daikin, printre care angajați, parteneri și colaboratori, a pus umărul la ceea ce sperăm să devină una dintre cele mai longevive păduri de salcâm din județul Buzău. În doar câteva ore, prin efortul comun al celor 400 de voluntari, s-au plantat 8.000 de puieți care vor readuce la viață terenul degradat.

Lansată în 2017, inițiativa „Plantăm Aer” a reușit într-un timp scurt să contribuie la consolidarea comunității iubitorilor de natură și de aer curat. A adus împreună oameni dornici de a schimba lucrurile în bine și de a contribui la un viitor mai frumos al generațiilor următoare. Iar anul acesta, ne-am convins încă o dată că toate eforturile realizate pentru a susține acest demers nu sunt în zadar. Am văzut pe chipul celor prezenți la plantare mult entuziasm și dedicare şi o atenție deosebită acordată fiecărui puiet plantat, ceea ce ne dă încredere că viitorul verde și sănătos pe care ni-l dorim este tot mai aproape.

Avem încredere că împreună putem crește gradul de conștientizare în ceea ce privește protejarea mediului.

 

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Află mai multe detalii

Ai nevoie de suport?

Vrei să iei legătura cu noi?

Vrei să iei legătura cu noi?

Citeşte blog-ul nostru

Inspiră-te din referințe